Seinäjoelta Helsinkiin

Matka Seinäjoen ja Helsingin välillä taittuu ripeästi, pääset perille vain 2 tunnissa ja 37 minuutissa. Junamatka sujuu myös mukavasti leväten tai työskennellen. Voit valita kätevästi itsellesi parhaimman junavuoron useista päivittäisistä lähdöistämme. Muistathan ostaa Säästölippusi ajoissa ja matkustat edullisimmin – olitpa aikuinen, opiskelija, eläkeläinen tai lapsi.

 

Osta halvat junaliput Seinäjoki–Helsinki -reitille

Matkusta Seinäjoelta Helsinkiin helposti ja nopeasti junalla. Valitse sopiva matkustusajankohta ja hinta. Kun ostat lippusi ajoissa, säästät enemmän.

 

Seinäjoki–Helsinki junalla

Seinäjoelta nopeasti Helsinkiin junalla

Tiesitkö, että Seinäjoelta Helsinkiin on matkaa noin 360 kilometriä? Siitä huolimatta junamatka sujuu nopeimmillaan reilussa kahdessa ja puolessa tunnissa. Seinäjoelta Helsinkiin kulkee 18 junaa joka arkipäivä. Kun lähdet liikkeelle Seinäjoen asemalta kohti Helsingin rautatieasemaa, nopein junavaihtoehtosi on InterCity, joka pysähtyy myös muun muassa Tampereella. Edullisimmat junaliput Seinäjoelta Helsinkiin ovat 17,90 euroa.

Katso kartalta, missä junat liikkuvat juuri nyt Seinäjoen ja Helsingin välillä!

 

Hyödynnä matka-aika

Junalla matkustaessa aika rientää ja matkan voi käyttää hyödykseen. Junassa ehdit paneutua hyvään kirjaan tai sarjaan. Ekstra -luokassa voit tehdä rauhassa töitä ja langaton netti toimii koko junassa. Mikäli matkustat perheen pienimpien kanssa, InterCity -junista löydät myös perhehyttipaikan. Matkalla ei tule nälkä, sillä ravintolavaunusta saat niin maittavia aterioita kuin pientä välipalaakin.

 

Suuntaa junalla Helsinkiin

Suomen kuvankauniiseen pääkaupunkiin pääsee kaikkialta Suomesta helposti ja nopeasti. Helsinki on monien työmatkaajien päämäärä, mutta se on myös monen kotimaan matkailijan kohde. Satunnaisen vierailijan on helppo ihastua Helsingin nähtävyyksiin, ravintoloihin ja ostoskeskuksiin. Helsingin historiallinen keskusta on täynnä nähtävyyksiä Tuomiokirkosta Kiasmaan. Helsingin Rautatieasemalta matka jatkuu sujuvasti Suomen vilkkaimman joukkoliikenteen ansiosta – ota allesi stadin tapaan spora, metro tai dösä. HSL:n reittioppaasta löydät helposti osoitteen avulla parhaat reitit pääkaupunkiseudun tutkimiseen. 

  

Hillitse hiilidioksidipäästöjä – kulje junalla!

Junamatka on vihreä valinta, sillä juna kuluttaa matkalla Seinäjoelta Helsinkiin vain 152 megajoulea sähköä per matkustaja. Hiilidioksidipäästöjä ei synny ollenkaan, koska junat käyttävät vesivoimalla tuotettua sähköä. Saman matkan hiilidioksidipäästöt bussilla ovat 18 kg ja henkilöautolla 26 kg.

 

Junat Seinäjoelta Helsinkiin pysähtyvät näillä asemilla

 

Matkakohteena Helsinki – katso video

Kesällä Iina ja Paula matkustivat junalla ympäri Suomen tutustuen eri kaupunkeihin. Lähtisitkö sinä kesäretkelle Pasilaan? Katso videosta loput Helsingin matkavinkit!