Saariselkä – kaukana pohjoisessa

Saariselkä talvimaisema

 
Saariselällä nautitaan runsaslumisesta talvesta, loistavista revontulista ja talvisista aktiviteeteista marraskuusta toukokuuhun.
 

Talvi jakaa antimiaan pitkälle kevääseen. Saariselän maastossa risteilevä latuverkosto palveluineen tarjoaa avotunturihiihtoa parhaimmillaan. Polveilevat maastomuodot ja pitkä hiihtokausi tarjoavat hiihtäjälle valinnanvaraa. Kahden tunturin laskettelukeskus tarjoaa rinne-elämään hurahtaneille yhteensä 15 eritasoista rinnettä.

Talvisten aktiviteettien lisäksi Inarissa voit tutustua saamelaiskulttuuriin ja pohjoiseen luontoon Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siidassa.

inarisaariselka.fi

 

Saariselän lähin juna-asema on Rovaniemi

Yö- tai päiväjunalla matkustat kätevästi Rovaniemen rautatieasemalle, mistä on lukuisia bussiyhteyksiä Saariselälle ja muualle Pohjois-Lappiin. Matkaa Rovaniemeltä Saariselälle kertyy noin 260 kilometriä.

Lisätietoja Saariselän yhteyksistä

 

Osta junalippu ja suuntaa Saariselälle

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Saariselän lähin juna-asema on Rovaniemi

Yöjunalla makuuvaunussa

Makuuvaunussa voit matkustaa mukavasti yön yli etelän ja pohjoisen välillä, nykyaikaisessa kaksikerroksisessa makuuvaunussa tai perinteisessä sinisessä makuuvaunussa.

Makuuvaunussa yön yli

Vinkit AutoJunalla matkustamiseen

Mietityttääkö miten auton kuormaus junaan onnistuu? Tai pohditko missä kuormauspaikat ovat? Nappaa vinkit huoletonta AutoJuna-reissua varten.

Matkaan AutoJunalla