Festarijunalla aurinkoiseen 2018 Ruisrockiin!

 
Lähde raiteita pitkin Ruisrockiin! Turun Ruissalo kaikuu 6.7.–8.7.2018 niin uudesta musiikista kuin klassikkoartisteistakin. Junalla pääset festivaaleille ja kotiin mukavasti isollakin porukalla. Osta junalippusi hyvissä ajoin, sillä parhaat liput myydään nyt!
 

Raiteilla rokkaamaan – tsekkaa tästä kätsyimmät junaliput

Junalla reissaat helposti ja ympäristöystävällisesti Ruisrockiin. Turkuun matkustat kätevästi muun muassa Tampereen ja Helsingin suunnista ja esimerkiksi Helsingistä lähtee iltapäivisin 1–2 junaa joka tunti! Turun rautatieasemalta pääset Ruissaloon esimerkiksi Festaribussilla.

Lisäsimme myös ekstrajunavuoron sunnuntain paluuliikenteeseen, joka lähtee viimeisen artistin lopetettua, maanantaiaamuna klo 00:30 Turusta. Osta liput alta!

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

 

Ruisrock festariohjelma 6.–8.7.2018

Ruisrock on kolme päivää huippuartistien keikkoja, taidetta, aurinkoa ja onnellista yhdessäoloa. Iso osa Ruisrock-elämystä on myös Suomen festarikesän parhaimmistoon kuuluva ruoka- ja juomatarjonta.

Taattua festaritunnelmaa tuovat muun muassa tämän hetken kuumimpiin kansainvälisiin nimiin kuuluvat The Chainsmokers, N.E.R.D, Dua Lipa ja Clean Bandit. Mukana tunnelmaa kattoon viemässä ovat myös muun muassa Ismo Alanko, Sunrise Avenue, Alma, Scandinavian Music Group, Olavi Uusivirta ja Ellinoora.

Katso Ruisrockin koko ohjelma täältä

Osta aiemmin, maksa vähemmän

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi aina edullisen Säästölipun.

Osta edullinen Säästölippu

 

Pikana perille Ruissiin!

Vikkelin junavuoro Turkuun kestää vain 1 tunnin ja 53 minuuttia.

Vihreää rokkaamista

Juna on ympäristöystävällinen ja mukava tapa matkustaa, isollakin porukalla!