Tervetuloa Rovaniemelle

Joulupukin kotikaupunki on täynnä näkemistä ja tekemistä myös kesällä

Rovaniemen nähtävyydet ja vierailukohteet on helppo kiertää kävellen, ja Lapin luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet alkavat heti keskustan ulkopuolelta.

Vilkas kävelykatu ja sen ympärille levittäytyvä liikekeskusta on täynnä palveluita: kolme ostoskeskusta ja erikoisliikkeet sekä monipuolinen kahvila- ja ravintolatarjonta takaavat kaikkien viihtyvyyden. Perheen pienimmät pääsevät elementtiinsä Angry Birds -leikkipuistossa, ja kivenheiton päässä keskustasta odottaa Ounaskosken uimaranta, jossa koko porukka voi pulahtaa Kemijokeen.

Vain pari kilometriä Rovaniemen ytimestä sijaitsee Ounasvaaran ulkoilualue, jonka poluilla ja metsissä voi seikkailla kävellen tai vaikkapa maastopyörällä, eikä poroihin törmääminen ole kesälläkään harvinaista. Ounasvaaran huippu on myös oiva paikka ihailla keskiyön aurinkoa.

Osta junalippu Rovaniemelle:

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Yöjunalla makuuvaunussa

Makuuvaunussa voit matkustaa mukavasti yön yli etelän ja pohjoisen välillä, nykyaikaisessa kaksikerroksisessa makuuvaunussa tai perinteisessä sinisessä makuuvaunussa.

Makuuvaunussa yön yli

Vinkit AutoJunalla matkustamiseen

Mietityttääkö miten auton kuormaus junaan onnistuu? Tai pohditko missä kuormauspaikat ovat? Nappaa vinkit huoletonta AutoJuna-reissua varten.

Matkaan AutoJunalla