Viking Line -risteilytarjous Helsingistä

Kesäinen Viking Line -risteilytarjous veturilaisille vain 25 €, sis. maukkaan kesäbuffetin (norm. 35 €).

Kuuden tunnin päiväristeily ilman maihinnousua takaa kesätunnelman säässä kuin säässä. Lähtö Helsingistä Katajanokalta 13.6.-9.8.2015 joka päivä klo 10.30, paluu takaisin Helsinkiin klo 16.50.

Veturi-hinnat:

Aikuinen 25 €/hlö (norm. 35 €)
Lapsi 12-17 v. 13,50 €/hlö (norm. 22,5 €)
Lapsi 6-11 v. 5,50 €/hlö (normaali hinta)
Maks. 8 hlöä/varaus. Ikäraja 18 v.
Tarjous on voimassa 13.6.–9.8.2015 ja paikkoja on rajoitetusti.

Varaukset: www.vikingline.fi

Varaa matka käyttäen tuotetunnusta: FRVEMAGA

Hintaan sisältyy päiväristeily Helsingistä (ei maissakäyntiä Tallinnassa), sekä uusi kesäbuffet Grill & Steak Carneval (tarjoillaan klo 14.00), jonka valikoimiin kuuluu erilaisia salaatteja, sekä lämpimiä grilliherkkuja niin lihan, kalan kuin kasvisruoan ystäville. Lisäksi hintaan kuuluu runsas jäätelövalikoima, sekä tietysti juomat (olut, viini, virvoitusjuomat, kahvi, tee).

Matkan aikana voi nauttia kesämerestä, DJ:n soittamasta musiikista sekä tehdä edullisia merihintaisia ostoksia. Ja kannattaa muistaa, että tältä risteilyltä voit ostaa itsellesi vaikka kesäjuomia niin paljon kuin jaksat itse kantaa. Ja jos et jaksa kantaa, voit ottaa auton mukaan lisämaksusta parkkiin laivalle, tai tilata ostoksesi ennakkotilauksella valmiiksi pakattuun kärryyn, jonka voit itse kuljettaa laivasta terminaaliin Helsinkiin saapumisen jälkeen. Ennakkotilaus autoon/terminaalikärryyn on min. 250 €/tilaus, tilaus tehdään menomatkalla Helsingistä laivan myymälään.

Katso kaikki tarjoukset ja matkavinkit 

Parhaat junatarjoukset, hotellit, tapahtumat, matkavinkit ja edut veturilaisille.

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista