makuja matkallesi vaihtuvissa maisemissa

Take away -tarjouksena ravintolavaunusta

Club sandwich ja virvoitusjuoma mukaan

790

Ravintolavaunussa nautittuna 9,90 €.

Tutustu ravintolavaunun herkkuihin

Herkulliset pastat

Carbonara, kana-pesto- tai tomaatti-pestopasta

alk.1050

Pizzapala & Salaatti

600

*Edun saat näyttämällä Veturin mobiilikorttia tai VR Matkalla -sovellusta.

Katso koko ravintolavaunun menu

Murkinat mukaan omalle istumapaikallesi

Tiesitkö, että voit napata ravintolavaunusta maukkaat murkinat matkaasi ja nauttia ne myös omalla istumapaikallasi? Nälän tai janon yllättäessä ravintolavaunun valikoimasta löytyy maistuvia makuja sekä isoon että pieneen nälkään, ja eväät voi halutessaan ottaa helposti mukaan take away -pussiin pakattuna. Näin voit taittaa eväshetken omalla istumapaikallasi vaikka kirjan, elokuvan tai vaihtuvien maisemien ihailun parissa.

Nyt nautit club sandwichin ja virvoitusjuoman take away -pakettihintaan 7,90 €. Ravintolavaunussa nautittuna sama paketti maksaa 9,90 €.

Makuja matkalla

Löydät ravintolavaunun ruokalistalta tuttuja ja uusia makuja sekä isoon että pieneen nälkään. Listalta löydät mm. koko perheelle maistuvat lihapullat, raikkaat salaatit sekä laajan valikoiman virvokkeita – tuoreita korvapuusteja unohtamatta. Lisäksi löydät herkulliset erikoiskahvit, kun kahvihammasta alkaa kolottaa.

Veturilaisena nautit monista ravintolavaunun herkuista edulliseen etuhintaan Veturi-korttia näyttämällä. Tutustu veturilaisten kestoetuihin ravintolavaunussa.

Viihdy matkalla

Juurevan suomalainen ja tunnelmaltaan mutkaton ravintolavaunu on ainutlaatuinen ravintola, joka palvelee sinua kaikkina vuorokauden aikoina.

Oli kyse sitten aamiaisesta lasten kanssa, lounaasta töiden lomassa tai lasillisista ystävien kesken, on ravintolavaunuun helppo tulla viihtymään ja nauttimaan matkasta.

Lue bloggaukset ravintolavaunusta

 

04.04.2019 Avecra

Kokkimaajoukkue kehittää uusia herkkuja Ravintolavaunuihin

Suomen kokkimaajoukkue ja VR kehittävät yhteistyössä uusia tuotteita ravintolavaunujen tarjontaan.

Siirry lukemaan lisää
 

15.05.2018 Avecra, Blogitoimitus

Makuelämyksiä raiteilla

Samalla kun ravintolavaunumme kokevat muodonmuutoksen, uudet tuulet puhaltavat myös tuotevalikoimassa. RavintoLavaunujen soppakauhaa hämmentää tammikuussa Avecralla aloittanut ravintola-alan konkari Tapio ”Chef Tapsa” Kyllönen, joka vastaa kotimaan junien, Avecran rautatieaseman ravintoloiden ja Allegron ruokatuotteiden kehittämisestä sekä reseptien laatimisesta.

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

28.04.2018 Marika, Ranteita myöten taikinasa -bloggari

Uudessa VR:n ravintolavaunussa makumatkalla

Pääsin maistelemaan VR:n uudistuneen ravintolavaunun menun. VR ja Avecra uudistavat kaikki Intercity- ja Pendolino-junien ravintolavaunut tämän ja ensi vuoden aikana, jotta ravintolavaunuista tulee en…

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

27.04.2018 Mika, Voita ja suolaa -bloggari

Makumatkalla VR:n uudessa ravintolavaunussa

Kun kirjoittelee ruokablogia niin melkein päivittäin sähköpostiin kilahtaa kutsuja erilaisiin pressitilaisuuksiin. Lähes poikkeuksetta tilaisuudet järjestetään pääkaupunkiseudulla keskellä viikkoa.

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

25.04.2018 Avecra, Piia Tyynilä

Seinät makuja myöten

Uuden ravintolavaunun pilotti on tätä kirjoittaessa ollut jo muutaman viikon raiteilla. Olemme aktiivisesti keränneet palautetta niin ravintolavaunun valikoimista, kuin myös siitä, miltä ravintolavaun…

Siirry lukemaan blogikirjoitus