makuja matkallesi vaihtuvissa maisemissa

Tutustu ravintolavaunun herkkuihin

Höyryävät
pataruoat

Kasviscurry ja Härkäpata

alk. 1240

Saatavilla 28.2.2019 asti

Pizzapala & Salaatti

590

Makuja matkalla

Löydät ravintolavaunun ruokalistalta tuttuja ja uusia makuja sekä isoon että pieneen nälkään. Listalta löydät mm. koko perheelle maistuvat lihapullat, raikkaat salaatit sekä laajan valikoiman virvokkeita – tuoreita korvapuusteja unohtamatta. Lisäksi löydät herkulliset erikoiskahvit, kun kahvihammasta alkaa kolottaa.

Veturilaisena nautit monista ravintolavaunun herkuista edulliseen etuhintaan Veturi-korttia näyttämällä. Tutustu veturilaisten kestoetuihin ravintolavaunussa.

Viihdy matkalla

Juurevan suomalainen ja tunnelmaltaan mutkaton ravintolavaunu on ainutlaatuinen ravintola, joka palvelee sinua kaikkina vuorokauden aikoina.

Oli kyse sitten aamiaisesta lasten kanssa, lounaasta töiden lomassa tai lasillisista ystävien kesken, on ravintolavaunuun helppo tulla viihtymään ja nauttimaan matkasta.

Lue bloggaukset ravintolavaunusta

 

15.05. Avecra, Blogitoimitus

Makuelämyksiä raiteilla

Samalla kun ravintolavaunumme kokevat muodonmuutoksen, uudet tuulet puhaltavat myös tuotevalikoimassa. RavintoLavaunujen soppakauhaa hämmentää tammikuussa Avecralla aloittanut ravintola-alan konkari Tapio ”Chef Tapsa” Kyllönen, joka vastaa kotimaan junien, Avecran rautatieaseman ravintoloiden ja Allegron ruokatuotteiden kehittämisestä sekä reseptien laatimisesta.

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

28.04. Marika, Ranteita myöten taikinasa -bloggari

Uudessa VR:n ravintolavaunussa makumatkalla

Pääsin maistelemaan VR:n uudistuneen ravintolavaunun menun. VR ja Avecra uudistavat kaikki Intercity- ja Pendolino-junien ravintolavaunut tämän ja ensi vuoden aikana, jotta ravintolavaunuista tulee en…

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

27.04 Mika, Voita ja suolaa -bloggari

Makumatkalla VR:n uudessa ravintolavaunussa

Kun kirjoittelee ruokablogia niin melkein päivittäin sähköpostiin kilahtaa kutsuja erilaisiin pressitilaisuuksiin. Lähes poikkeuksetta tilaisuudet järjestetään pääkaupunkiseudulla keskellä viikkoa.

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

25.04. Avecra, Piia Tyynilä

Seinät makuja myöten

Uuden ravintolavaunun pilotti on tätä kirjoittaessa ollut jo muutaman viikon raiteilla. Olemme aktiivisesti keränneet palautetta niin ravintolavaunun valikoimista, kuin myös siitä, miltä ravintolavaun…

Siirry lukemaan blogikirjoitus