Uusittu

tuo makuja matkallesi

Makuja matkalla

Olemme valikoineet uudistetun ravintolavaunun ruokalistalle tuttuja ja uusia makuja sekä isoon että pieneen nälkään. Listalta löydät mm. koko perheelle maistuvat lihapullat, raikkaat salaatit sekä laajan valikoiman virvokkeita – tuoreita korvapuusteja unohtamatta. Uutuutena olemme tuoneet mukaan myös herkulliset erikoiskahvit sekä kuukausittain vaihtuvan valikoiman suomalaisia perinneruokia.

Veturi-asiakkaat saavat nauttia monista Ravintolavaunun herkuista edulliseen etuhintaan Veturin mobiilikorttia näyttämällä.

Viihdy matkalla

Juurevan suomalainen ja tunnelmaltaan mutkaton Ravintolavaunu on ainutlaatuinen ravintola, joka palvelee sinua kaikkina vuorokauden aikoina. Oli kyse sitten aamiaisesta lasten kanssa, lounaasta töiden lomassa tai lasillisista ystävien kesken, on ravintolavaunuun helppo tulla viihtymään ja nauttimaan matkasta.

Annokset myös mukaan

Olemme saaneet paljon toiveita take away -valikoiman parantamisesta. Ravintolavaunun kaikki annokset on suunniteltu siten, että voit ottaa ne halutessasi myös mukaan. Nyt voit siis nauttia ravintolavaunun antimista, aina pullakahveista lihapulliin, myös omalla paikallasi. Kaikki take away -pakkaukset on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaalista.

Maistuvat
uutuudet

Pizzapala & Salaatti

590

Herkulliset
klassikot

Lämmin falafelsalaatti & yrttikastike (vegaani)

890

Blogikirjoitukset

 

28.04. Marika, Ranteita myöten taikinasa -bloggari

Uudessa VR:n ravintolavaunussa makumatkalla

Pääsin maistelemaan VR:n uudistuneen ravintolavaunun menun. VR ja Avecra uudistavat kaikki Intercity- ja Pendolino-junien ravintolavaunut tämän ja ensi vuoden aikana, jotta ravintolavaunuista tulee en…

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

27.04 Mika, Voita ja suolaa -bloggari

Makumatkalla VR:n uudessa ravintolavaunussa

Kun kirjoittelee ruokablogia niin melkein päivittäin sähköpostiin kilahtaa kutsuja erilaisiin pressitilaisuuksiin. Lähes poikkeuksetta tilaisuudet järjestetään pääkaupunkiseudulla keskellä viikkoa.

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

25.04. Avecra, Piia Tyynilä

Seinät makuja myöten

Uuden ravintolavaunun pilotti on tätä kirjoittaessa ollut jo muutaman viikon raiteilla. Olemme aktiivisesti keränneet palautetta niin ravintolavaunun valikoimista, kuin myös siitä, miltä ravintolavaun…

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

06.04. Avecra, Piia Tyynilä

Uudet maut kohtaavat tutut klassikot

Junissa on tarjottu ruokaa ja juomaa vuosikausien ajan. Itse muistan, kuinka lapsena ravintolavaunuun meneminen oli jännittävä hetki ja mainio tauko matkantekoon! Ravintolavaunu tarjoaa puitteet myös…

Siirry lukemaan blogikirjoitus