Ravintolapalvelut

Lapsiperhe ravintolassa

Avecran asemaravintolat löytyvät helposti matkasi varrelta. Ota take away –eväät mukaan junaan tai syö leppoisa lounas asemaravintolassa.
 

Avecra tarjoaa junamatkustajille ja muille asiakkaille monipuolisia ravintolapalveluja Helsingissä, Keravalla, Pasilassa, Seinäjoella, Turussa ja Tampereella. Ravintoloiden tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnan ja ravintolan mukaan, ja matkustajille on tarjolla mm. kylmiä ja kuumia juomia, take away -tuotteita sekä erilaisia ruoka-annoksia.

Suositusta Baguette & Co:sta voi ostaa esimerkiksi tuoreita patonkeja, salaatteja, juomia ja muita matkaeväitä Helsingin, Seinäjoen, Tampereen ja Turun rautatieasemilla.

Muut Avecran ravintolapalvelut voit tarkistaa alla olevasta luettelosta taikka Avecran internetsivuilta, mistä näet myös kunkin ravintolan tuotevalikoiman, aukioloajat ja yhteystiedot.

Tutustu asemaravintoloihin Avecran sivuilla!

 

Muut asemaravintolat

Avecran asemaravintoloiden lisäksi asemilla toimii muitakin ravintoloita. Voit tutustua asemien tarjoamiin palveluihin Asemien omilla sivuilla.

Asemaravintolat

Helsingin asema: Aseman Wursti, Baguette & Co, Minuuttibaari, Ooster, Pullman Bar, Pullman Lounge, Robert’s Coffee ja Stop@Station.

Keravan asema: Kellobaari.

Pasilan asema: Nellu Pub, Ravintola Nelmanni ja Robert’s Coffee.

Seinäjoen asema: Baguette & Co

Tampereen asema: Baguette & Co

Turun asema: Baguette & Co

Robert’s Coffee Corner avattiin Tikkurilassa

Avecra avasi Dixissä siltatason Stop@Station-kioskin yhteydessä Robert’s Coffee Corner -kahvilan. Kahvilassa on 12 istumapaikkaa ja se tarjoaa oivallisen paikka odottaa junaa, tavata tuttuja tai levähtää muuten vaan kahvikupillisen ääressä. Kahvila sekä monipuolinen kioski ovat avoinna päivittäin aamuvarhaisesta iltamyöhään.