Ravintolapalvelut

Lapsiperhe ravintolassa

Avecran asemaravintolat löytyvät helposti matkasi varrelta. Ota take away -eväät mukaan junaan tai syö pikalounas asemaravintolassa.
 

Avecra tarjoaa junamatkustajille ja muille asiakkaille monipuolisia ravintolapalveluja Helsingissä, Tikkurilassa, Keravalla, Turussa ja Tampereella. Ravintoloiden tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnan ja ravintolan mukaan. Matkustajille on tarjolla mm. kylmiä ja kuumia juomia, take away -tuotteita sekä erilaisia ruoka-annoksia.

Suositusta Baguette & Co:sta voi ostaa esimerkiksi tuoreita itse tehtyjä patonkeja, salaatteja, juomia ja muita matkaeväitä Helsingin ja Turun rautatieasemilla.

Muut Avecran ravintolapalvelut voit tarkistaa alla olevasta luettelosta tai Avecran internetsivuilta, mistä näet myös kunkin ravintolan, aukioloajat ja yhteystiedot.

Tutustu asemaravintoloihin Avecran sivuilla!

 

Muut asemaravintolat

Avecran asemaravintoloiden lisäksi asemilla toimii muitakin ravintoloita. Voit tutustua asemien tarjoamiin palveluihin Asemien omilla sivuilla.

Asemaravintolat

Helsingin asema: Aseman Wursti, Baguette & Co, Minuuttibaari, Ooster, Pullman Bar, Pullman Lounge, Robert’s Coffee ja Stop@Station

Tikkurilan asema: Robert’s Coffee, Stop@Station ja Robert’s Coffee Corner

Keravan asema: Kellobaari

Tampereen asema: Robert’s Coffee

Turun asema: Baguette & Co

Tikkurilan aseman palvelut

Avecralla on Tikkurilan asemalla, Dixissä, sekä kahvila- että kioskipalveluja. Laituritasossa asiakkaita palvelee viihtyisä Robert’s Coffee -kahvila ja Stop@Station -kioski. Siltatasolta löytyy Stop@Station -kioski, jonka yhteydessä on 12-paikkainen Robert’s Coffee Corner -kahvila. Sekä kahvilat että monipuoliset kioskit ovat avoinna päivittäin aamuvarhaisesta iltamyöhään.