Polkupyörät mukaan junaan

Polkupyörä kulkee vaivatta mukana junassa. Pyörän kuljetusmaksut ja pyöräpaikan maksutavat löydät alla olevasta taulukosta:

Juna Polkupyörämaksu Paikan maksaminen Huom!

InterCity-junat (kaukoliikenne)

Katso panoraama-kuvat

5 € paikka ostettava etukäteen aseman lipunmyynnistä tai verkkokaupasta (vain junalipun oston yhteydessä) palveluvaunussa, lukitus 50 sentin kolikolla (raha palautuu, kun pyörä on irrotettu) tai ohjausvaunussa. Lisätietoa
matkatavaraa kuljettavat yö- ja päiväpikajunat sekä muutamat taajamajunat 5 €
tandempyörä tai polkupyörä + peräkärry 10 €
etukäteen aseman lipunmyynnistä tai junassa konduktööriltä  
kiskobussit (kaukoliikenteen taajamajunia) 5 € pelkkä polkupyörämaksu: aseman lipunmyynnissä, lipun oston yhteydessä kaikista junalippujen ostopaikoista paikat junayksikön päätyosaston eteisessä
Lähiliikenteen junat (HSL-alue) maksutta   Polkupyörän kuljetus ei ole sallittua ruuhka-aikoina ma-pe klo 7.00-9.00 eikä klo 15.00-18.00. Potkupyörä rinnastetaan polkupyörään.
Lähiliikenteen junat
 
4,20 €
Kirkkonummelle ja Keravalle matkustettaessa maksua ei peritä silloin, kun matkustetaan HSL:n lipulla.
Kuljetusmaksu maksetaan palveluaseman lipunmyynnissä tai junan konduktöörille. Polkupyörän kuljetus ei ole sallittua ruuhka-aikoina ma-pe klo 7.00-9.00 eikä klo 15.00-18.00. Potkupyörä rinnastetaan polkupyörään.
Venäjän-junat maksutta

Pyörä on pakattava sallitun käsimatkatavaran kokoiseen pakkaukseen (60x100x40 cm). Tällöin pyörä pitää mahdollisesti purkaa osiin.

Pyörää ei saa kuljettaa ilman pakkausta.