Pietarin parhaat burgerit

burgeri

 

Pietarissa ei hampurilaishimossa kannata tyytyä kansainvälisiin pikaruokaketjuihin. Hampurilainen on trendiruokaa myös Pietarissa: siihen panostavia ravintoloita tuntuu löytyvän joka puolelta, ja kaupungin kuumimman burgeripaikan titteli vaihtuu tiuhaan. Alusta loppuun käsintehdyn burgerin lisukkeineen saa yleensä noin 6–8 euron hintaan.
 

Aloita täydellisen burgerin etsintä näistä paikoista:

Jack & Chan

Aasialainen keittiö amerikkalaisvivahteilla keskellä Pietaria. Trendikäs paikka houkuttelee teollisen rouhealla sisustuksella ja loistavilla burgereilla, jotka lounasaikaan saa tarjoushintaan. Listalla myös aasialaisia annoksia kevätrullista curryihin.

Jack & Chan, Inzhenernaja ulitsa 7, metro Gostini Dvor

 

Bureau

Pieni ja kotoisa ravintola, joka on erikoistunut luoviin annoksiin. Burgerin voi tilata oman makunsa mukaan: listalta saa valita haluamansa leivän (tai salaatinlehdet) sekä täytteet. Myös herkulliset drinkit ja jälkiruoat ovat kokeilemisen arvoisia.

Bureau, Zhukovskogo ulitsa 29, metro Majakovskaja, Ploštšad Vosstanija

 

Wave burgers & more

”Burgerinystävän taivas!” TripAdvisorin lähes 500 erinomaista arviota eivät ole väärässä. Pieni, rento, surffitunnelmainen paikka, jonka burgerit ovat maukkaat ja olutvalikoima loistava.

Wave burgers & more, Apraksin In 3, metro Sadovaja / Sennaja Ploštšad
Wave burgers Facebookissa

 

KetchUp Burgers

Laadukkaita burgereita trendikkään rustiikkisessa ravintolassa vilkkaan Liteini-ostoskadun varrella lyhyen matkan päässä Nevski prospektilta. Kokeile klassisen burgerin sijaan vaikka rapuburgeria tai venäläistä tai italialaista burgeria!

Liteini prospekt 59, metro Majakovskaja

 

City Grill

Täydellisen burgerin löytäminen ei täällä jää ainakaan valikoimasta kiinni: tarjolla on peräti 28 eri burgeria kastikkeineen. Vanhan New Yorkin tyyliin sisustetut, mutkattomat City Grillit sijaitsevat keskeisillä paikoilla Nevski prospektin ja baarialueiden läheisyydessä.

City Grill, Nab. kanal Griboedova 20, metro Nevski Prospekt / Gostini Dvor
Rubinsteina ulitsa 4, metro Majakovskaja