Perheen kanssa junamatkalle

Perheet matkustavat junassa mukavasti ja helposti. InterCity-junien perhehytti ja leikkitila on suunniteltu perheiden käyttöön, ja lisäksi Tammen lastenkirjat tarjoavat puuhaa pienille matkustajille. Junamatkustus on myös edullista: lapset saavat alennusta Peruslipun hinnasta.
 

Mukavat leikit junassa

InterCity- ja Allegro junien väljät leikkitilat tarjoavat lapsille runsaasti puuhaa ja tilaa telmiä. Leikit ja Tammen lastenkirjat takaavat mukavan junamatkan.

Perhehytissä leikiten

Palveluvaunun perhehytissä on tilaa leikkiä ja lukea kirjoja perheen kesken. Esteetön WC sijaitsee samassa vaunussa ja siellä on hoitopöytä, potta ja tuttipullonlämmitin.

Junassa yön yli

Perheen kanssa matkustat mukavasti myös yöjunissa. Uusissa kaksikerroksisissa makuuvaunuissa on vaunun alakerrassa yhdistettäviä hyttejä.

Lastenvaunut junaan

Lastenvaunuja voit kuljettaa sekä kauko- että lähiliikenteen junissa maksutta. Junahenkilökunnalta voi tarvittaessa pyytää apua lastenvaunujen nostamisessa.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Lapsille alennusta

Perheen kesken on edullista matkustaa junassa, sillä lapset saavat alennusta lipuissa sekä lähi- että kaukoliikenteessä.