Palvelut junassa

Junat tarjoavat monenlaisia palveluita matkustajille. Voit esimerkiksi matkustaa mukavasti Ekstra-luokassa tai makuuvaunussa ja ottaa junaan mukaan lemmikin, käsimatkatavaraa, polkupyörän tai vaikka auton. Ravintolavaunussa voit puolestaan nauttia maittavia aterioita, juomia ja naposteltavaa. Tutustu junien palveluihin!

 

Ekstra-luokassa matkustat vielä mukavammin

Kaukoliikenteen Pendolino- ja InterCity-junien Ekstra-luokassa pääset nauttimaan ekstramukavuuksista, kuten päivän lehdistä ja itsepalvelupisteen antimista. Lippu Ekstra-luokkaan maksaa vain 4–17 euroa Säästö- tai Peruslipun päälle.

Uudella tasolla InterCityn ravintolavaunussa

Nautiskele matkastasi täysin uusissa ulottuvuuksissa kaksikerroksisessa ravintolavaunussa. Voit valita istumapaikan InterCity-junien ravintolavaunun yläkerrasta vain 3–12 euron lisämaksulla.

Lemmikki matkustaa

Myös lemmikit matkustavat mukavasti junalla yhdessä emäntänsä tai isäntänsä kanssa. Vain 5 euron lemmikkimaksulla voit ottaa karvapallon mukaan kaikkiin juniimme, mukaan lukien yö- ja Venäjän-juniin.

Herkuttele junassa!

Virkisty matkasi aikana ravintolavaunussa tai nauti makoisa välipala junassa kiertävästä myyntikärrystä. Löydät ravintolapalvelut noin puolesta kotimaan kaukojunista.

Matkatavarat mukaan

Kaikki kamat mukaan reissulle! Voit kuljettaa matkatavaroita itsepalveluna junassa. Tilaa vievät matkatavarat voit viedä kaukoliikenteen päivä- ja yöpikajunissa erillisiin matkatavaraosastoihin.

Tietokone ja puhelin junassa

Vietä junamatka mukavasti rentoutuen tai töitä tehdessä. Työntekoa junassa helpottavat langaton verkko sekä InterCity- ja Pendolino-junien vaunuihin lisätyt pistorasiat.

Mukavasti yön yli

Nuku mukavasti yön yli makuuvaunussa! Makuuvaunut kulkevat kotimaassa etelän ja pohjoisen välillä sekä Moskovaan liikennöivässä Tolstoi-junassa.

Rentouttavaa matkustamista AutoJunalla

Kun autokin kulkee mukana junassa, voi koko perhe keskittyä rentoutumiseen. Hyvin nukutun yön jälkeen ajaminen taas maistuu. Tutustu AutoJunaan!

Polkupyörällä junaan

Jatka matkaa fillarilla! Polkupyörät, lastenvaunut ja sukset kulkevat helposti mukana junassa niille varatuilla paikoilla. Niiden sijoituspaikka junassa vaihtelee junatyypin mukaan.

Moottoripyörä junaan

Tiesitkö, että autovaunussa kuljetat auton lisäksi helposti muutkin ajoneuvot, kuten moottoripyörät, sivuvaunullisia moottoripyörät, mopot, moottorikelkat ja mönkijät?

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Vammaispalvelut

Vammaismatkustajille on matkaa helpottavia palveluita useimmissa junissa. Jos sinulla tulee kysyttävää matkan aikana, voit kääntyä konduktöörin puoleen.