Anna uteliaisuuden johdattaa päiväseikkailuun!

Karista arki laiturille ja lähde seikkaillen matkaan, lähelle tai kauas. Koe tänä kesänä kotimaan kohteet ja loman huippuhetket parhaassa seurassa raiteilla.

Suunnittele oma päiväseikkailu - Säästölipulla se on aina edullista

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Retkelle junalla

Suomi on täynnä kiinnostavia helmiä, niin luonnonkohteita, kaupunkeja kuin tapahtumia. Juna vie vaivattomasti ja ympäristöystävällisesti perille, ja junassa jo itse matka on niin perheen kuin kaveriporukan yhteistä aikaa. Tutustu tästä keräämiimme menovinkkeihin ja suunnittele oma päiväseikkailusi!

Lyhyitä reissuja ehtii enemmän!

Kesälomareissun ei tarvitse aina olla pitkä, uusi ja yllättävä löytyy lähempää, kuin uskotkaan. Jo päivän mittainen retki tarjoaa muistorikkaita kokemuksia ja irtautumisen arjesta. Budjettikin pysyy kurissa etenkin edullisella Säästölipulla joita on lisätty tavallista enemmän koko kesälle.

Hanki Säästölippu täältä

Kolme faktaa kesälomasta

Lähde: Taloustutkimus 5/2018, n 1640

Lemmikki mukaan päiväseikkailulle

Lemmikille tarkoitettu paikka on ylivoimaisesti mukavin tapa matkustaa yhdessä lähelle tai kauas! Junassa perheen karvaturrilla on tilaa liikkua ja venytellä. Matkapahoinvointia ei tarvitse myöskään pelätä, koska junan kulku on tasaista.

Lue tarkemmin mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun matkustat lemmikin kanssa junassa ja lähtekää yhdessä kokemaan kotimaan kohteet.

Lemmikki mukaan junamatkalle

Lue bloggareiden vinkkejä päiväseikkailuun

 

12.06.2018 Lähiömutsi, Hanne Valtari

Näin matkustat junalla lasten ja vauvan kanssa

Olen aina rakastanut junamatkustamista. Saatuani lapsia, arvostukseni ja rakkauteni junamatkustamista kohtaan nousi entisestään. Mikään tapa matkustaa ei ole niin vaivaton ja koko perheelle mukava kuin juna. Meillä ei toki ole edes autoa, mutta vaikka olisi, ottaisimme silti aina mahdollisuuksien mukaan alle junan.

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

13.06.2018 Juliaihminen

Täydellisen junamatkan anatomia

Olen aina rakastanut junalla matkustamista. En tiedä johtuuko se vaihtuvista maisemista vai mistä, mutta mulla on luova olo junan kyydissä. Ajatukset kelluu mukavasti, ja itse asiassa monet tämänkin blogin postauksista on kirjoitettu junassa.

Siirry lukemaan blogikirjoitus
 

19.06 Salamatkustaja, Satu Rämö

Kesäinen junaseikkailu ja matkavinkit Hankoon

Juna. Se on minun mielestäni islanninhevosen jälkeen paras kulkuneuvo. Rannalle, mummin luo, kyläkahvilaan, kaverin luo, työpalaveriin, maisemakierrokselle. Mikä ikinä matkan tarkoitus onkaan, melkein aina sinne pääsee Suomessa junalla.

Siirry lukemaan blogikirjoitus