Anna uteliaisuuden johdattaa päiväseikkailuun!

Karista arki laiturille ja lähde seikkaillen matkaan, lähelle tai kauas. Koe tänä talvena kotimaan kohteet ja loman huippuhetket parhaassa seurassa raiteilla.

Suunnittele oma päiväseikkailu - Säästölipulla se on aina edullista

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Retkelle junalla

Suomi on täynnä kiinnostavia helmiä, niin luonnonkohteita, kaupunkeja kuin tapahtumia. Juna vie vaivattomasti ja ympäristöystävällisesti perille, ja junassa jo itse matka on niin perheen kuin kaveriporukan yhteistä aikaa.

Lyhyitä reissuja ehtii enemmän!

Talvilomareissun ei tarvitse aina olla pitkä, uusi ja yllättävä löytyy lähempää, kuin uskotkaan. Jo päivän mittainen retki tarjoaa muistorikkaita kokemuksia ja irtautumisen arjesta. Budjettikin pysyy kurissa etenkin edullisella Säästölipulla.

Hanki Säästölippu täältä

Rennosti ja ympäristöystävällisesti junalla

 

Matkalla perheen kanssa

Junamatka on seikkailu koko perheelle. Lue vinkkimme mukavampaan ja rennompaan matkaan kiskoilla perheen pienimpien kanssa.

Lue lisää
 

Ilmasto raiteilleen

Tiedätkö, kuinka paljon voit säästää hiilidioksidipäästöjä junailemalla? Vertaa eri liikennevälineiden päästövaikutuksia laskurilla, ja valitse seuraavalle matkalle ympäristöystävällinen juna.

Lue lisää
 

Neljä syytä valita juna

Juna on mainio tapa matkustaa. Vältät liikennevalot ja väsyneet silmät ratin takana, kun juna kuljettaa turvallisesti perille. Voit nauttia matka-ajasta vaikkapa lukemalla tai ravintolavaunun murkinoita maistellen.

Lue lisää

Lemmikki mukaan päiväseikkailulle

Lemmikille tarkoitettu paikka on ylivoimaisesti mukavin tapa matkustaa yhdessä lähelle tai kauas! Junassa perheen karvaturrilla on tilaa liikkua ja venytellä. Matkapahoinvointia ei tarvitse myöskään pelätä, koska junan kulku on tasaista.

Lue tarkemmin mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun matkustat lemmikin kanssa junassa ja lähtekää yhdessä kokemaan kotimaan kohteet.

Lemmikki mukaan junamatkalle