Ovelta Ovelle -palveluiden lippuehdot

Föli-lippu

Nyt voit kätevästi ostaa junalipun oston yhteydessä Turun seudun joukkoliikenteen Fölin kertalipun, kun matkustat Turkuun tai Turusta. Saat vaivattomasti molemmat liput samalle lipulle yhdellä maksulla. Föli liikennöi Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Liedossa, Naantalissa ja Ruskolla. Fölillä matkustaminen on helppoa, kun yhdellä lipulla pääsee liikkumaan koko alueella. Tarkasta aikataulut ja reitit Fölin sivuilta.

Hinnat

Katso verkkokaupasta

Ostopaikat

VR:n verkkokauppa (vr.fi, ei Mobiilikauppa m.vr.fi)

Toimitustavat

E-lippu sähköpostitse

Voimassaoloaika

Föli-kertalippu on voimassa kaksi tuntia ensimmäisestä bussiin noususta. Lippu on voimassa myös yöaikaan klo 23.00–04.00. Lipulla voi matkustaa enintään kuusi matkaa.

Lipun käyttö

Junalippuun merkitty Fölin kertalipun QR-koodi tulee näyttää bussin lukulaitteelle jokaisella nousulla. Aikataulut, reitit ja pysäkit voit tarkastaa Fölin sivuilta. Muista varata tarpeeksi vaihtoaikaa.

Muutokset ja peruutukset

Fölin kertalippua ei voi muuttaa tai peruuttaa, vaikka olisit ostanut junalippuun liittyvän Peruutusturvan.

 

Nyssen Kesälinjan lippu

Kesälinja vie sinut asemalta Tampereen jännittävimpiin kohteisiin joka päivä 4.6.–8.8.2018 aamupäivästä iltaan.

Veturilaisena pääset matkustamaan Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinja 100 bussilla 1€:n hintaan ostaessasi kaukoliikenteen junalipun Tampereelle 4.6.–8.8.2018.

Kesälinjan lippu oikeuttaa matkustamaan Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinja 100 bussilla junalipun voimassaolopäivänä (saapumispäivä) sekä sitä seuraavana päivänä linjan viimeiseen päivittäiseen vuoroon asti. Nousujen määrää ei ole rajoitettu.

Lisätietoja sekä Kesälinjan aikataulun ja reitin voit tarkastaa Nyssen sivuilta.

 

Näin ostat Kesälinjan lipun

Kesälinjan 100 lippu on valittavissa mukaan junalippuun, kun ostat kakuoliikenteen junalipun Tampereelle 4.6.–8.8.2018 käyttäen Veturi-tunnuksiasi. Jos et ole vielä Veturi-asiakas, liity nyt. Saat vaivattomasti molemmat liput samalle lipulle.

Huomaathan, että Nysse Kesälinjan lippua ei saa ostettua beta.vr.fi:stä eikä VR Lähijunat -sovelluksesta.

 

Kesälinjan lippuehdot

Hinnat

Etu on 1€:n hintainen, kun käytät Veturi-tunnuksiasi.

Ostopaikat

VR:n verkkokauppa vr.fi (ei mobiilikauppa m.vr.fi)

Toimitustavat

E-lippu sähköpostitse

Voimassaoloaika

Kesälinjan lippu on voimassa Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinjalla 100 junalipun voimassaolopäivänä (saapumispäivä) sekä sitä seuraavana päivänä linjan viimeiseen päivittäiseen vuoroon asti. Kesälinja liikennöi 4.6.–8.8.2018.

Lipun käyttö

Junalipun viivakoodi tulee näyttää bussin lukulaitteelle jokaisella nousulla. Aikataulun, reitin ja pysäkit voit tarkastaa Nyssen sivuilta. Muista varata tarpeeksi vaihtoaikaa.

Muutokset ja perutuukset

Mikäli muutat tai peruutat junalipun, Nyssen Kesälinjan lippu peruuntuu.

 

Huomaathan, että Nysse (Tampereen Seudun Joukkoliikenne) vastaa omasta palvelustaan ja sen toimivuudesta. Asiakaspalvelun yhteystiedot ja lisätietoja Nyssestä.

Katso lisätietoja VR:n kuljetusehdoista ja Nyssellä matkustamisesta sekä ehdoista ja laatulupauksesta.