Oulusta Helsinkiin

Matkusta Oulusta Helsinkiin yhdessä hujauksessa! 600 kilometrin matka taittuu jopa vain 5 tunnissa ja 25 minuutissa. Matkan hintakaan ei tee lovea talouteen, halvimmillaan junalipun hinta on 26,70 €. Matkaanlähtö on helppoa, koska voit valita useista lähtevistä vuoroista juuri itsellesi sopivimman. Junareissu taittuu mukavasti töitä tehden tai lepäillen. Matkustat edullisimmin Säästölipulla – olitpa opiskelija, eläkeläinen tai lapsi. Osta Säästölippusi ajoissa!
 

Osta halvat junaliput Oulu–Helsinki -reitille

Matkusta Oulusta Helsinkiin helposti ja nopeasti junalla. Valitse sopiva matkustusajankohta ja hinta. Kun ostat lippusi ajoissa, säästät enemmän.

 

Oulu–Helsinki junalla

Oulusta Helsinkiin nopeasti ja edullisesti

Nopeimmillaan matka Oulun rautatieasemalta Helsingin rautatieasemalle taittuu jopa viidessä tunnissa ja 25 minuutissa. Kilometrejä tällä matkalla halki Suomen kertyy jopa 628. Arkipäivinä junia kulkee Oulu–Helsinki -reitillä 12 vuoroa, joten löydät helposti omiin aikatauluihisi sopivan junavaihtoehdon. Matkan hinta ei kaada budjettia: halvimmillaan lipun hinta on 26,70 euroa.

 

Käytä matka-aika rentoutumiseen tai työntekoon

Junalla Oulun ja Helsingin välinen etäisyys tuntuu lyhyeltä, ja voit käyttää matka-ajan mielesi mukaan huolehtimatta liikenteestä tai ruuhkista. Nopein junavaihtoehtosi Oulusta Helsinkiin on InterCity, jossa matkustat helposti myös lemmikkien tai perheen pienimpien kanssa. Ekstra -luokassa saat tehtyä töitä rauhassa ja ravintolavaunusta löydät herkullista syötävää.

 

Junalla Helsinkiin

Suomen kuvankauniiseen pääkaupunkiin pääsee kaikkialta Suomesta helposti ja nopeasti. Helsinki on monien työmatkaajien päämäärä, mutta se on myös monen kotimaan matkailijan kohde. Satunnaisen vierailijan on helppo ihastua Helsingin nähtävyyksiin, ravintoloihin ja ostoskeskuksiin. Helsingin historiallinen keskusta on täynnä nähtävyyksiä Tuomiokirkosta Kiasmaan. Helsingin Rautatieasemalta matka jatkuu sujuvasti Suomen vilkkaimman joukkoliikenteen ansiosta – ota allesi stadin tapaan spora, metro tai dösä. HSL:n reittioppaasta löydät helposti osoitteen avulla parhaat reitit pääkaupunkiseudun tutkimiseen.

 

Ekologisesti Oulusta Helsinkiin

Junalla matkustus on ympäristöystävällinen valinta. Oulusta Helsinkiin matkustaessasi juna kuluttaa 299 megajoulea energiaa. Ympäristöön et päästä hiilidioksidia, sillä junat käyttävät vesivoimalla tuotettua sähköä. Saman matkan hiilidioksidipäästöt bussilla ovat 30kg, henkilöautolla 45kg ja lentokoneella huimat 114kg per matkustaja.

 

Junat Oulusta Helsinkiin pysähtyvät näillä asemilla

 

Matkakohteena Helsinki – katso video

Kesällä Iina ja Paula matkustivat junalla ympäri Suomen tutustuen eri kaupunkeihin. Lähtisitkö sinä kesäretkelle Pasilaan? Katso videosta loput Helsingin matkavinkit!