Osta mobiilikaupasta

Mobiilikaupassa voit hakea kauko- ja lähiliikenteen aikatauluja, vertailla hintoja sekä ostaa kotimaan kaukoliikenteen junalippuja ja lähiliikenteen vyöhykealueen kertalippuja.

Mobiilikauppa on avoinna kaikkina viikonpäivinä klo 4.00-1.30. Voit asioida kaupassa matkapuhelimen selaimella tai maksuttomalla sovelluksella, jonka voit ladata Windows Phone, Android ja iOS -puhelimiin sovelluskaupasta.

Mobiilikaupasta voit ostaa kotimaan

Kotimaan lippuja voit ostaa vuotta aikaisintaan 60 vrk matkalle lähtöä. Mobiilikaupasta ei voi ostaa Venäjälle suuntautuvan liikenteen junalippuja eikä makuuvaunumatkoja tai AutoJuna-paketteja.

Voit esittää paikkatoiveen istumapaikasta junassa. Voit myös maksaa samalla lemmikkimaksun sekä polkupyörän kuljetuksen.

Jos sinulla on tiedossasi kampanjakoodi, voit kirjoittaa sen sille varattuun kenttään.

Junaliput maksetaan mobiilikaupassa debit/credit -maksukorteilla. Maksukorttina kelpaavat Visa ja MasterCard sekä Visa Electron ja Maestro -kortit.

Junaliput toimitetaan tekstiviestinä matkapuhelimeen sekä sähköpostiviestinä. Lisäksi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ostoksestasi lyhyen ajan kuluessa. Jos lipun toimitus viivästyy, ota yhteyttä Verkko- ja mobiilikaupan tukeen, p. 0203 32031.

Liity Veturi-asiakkaaksi ja helpota ostamista

Liittymällä Veturi-asiakkaaksi mobiilikaupan käyttö nopeutuu ja helpottuu. Tutustu mitä etuja voit saada Veturi-asiakkaana ja miten pääset Veturi-asiakkaaksi Liity Veturiin -osiossa.

Kirjautuminen mobiilipalveluun

Kun olet liittynyt Veturi-asiakkaaksi, sinun kannattaa kirjautua aina tunnuksillasi mobiilikauppaan.

Usein kysyttyä

VR Asiakaspalvelu

ma–pe klo 5–22, la–su ja arkipyhinä klo 7–22 (1,99 eur/vastattu puhelu+pvm)

Verkko- ja mobiilikaupan tuki

ma–pe klo 5–22, la–su ja arkipyhinä klo 7–22 (numero on maksuton)