Tervetuloa junamatkalle!

Kun suunnittelet matkaa, vertaile junien aikatauluja, lipputietoja ja matkan hintoja verkkokaupan avulla. Voit myös tutustua asemien ja junien palveluihin ennen matkalle lähtöä. Tiesitkö, että junan kulkua voi seurata koko matkan ajan?

 

Katso aikatauluja

Voit katsoa aikatauluja verkkokaupan matkahausta tai muilta aikataulusivuilta. Junan lähtöraiteen näet asemien näyttötaulusta tai aikataulujulisteista.

Miltä asemalta lähdet?

Asemien palveluita voit hakea asemasivuilta. Voit katsoa kartalta aseman sijainnin, valita haluamasi palvelut tai katsoa tietyn aseman tietoja ja jatkoyhteyksiä asemasivuilta.

Seuraa junasi kulkua

Junien kulkua voit seurata vr.fi-sivustolla tai VR Mobiilista. Liikennetilanne-sivulla näet ajankohtaista tietoa liikenteen sujuvuudesta, Junat kartalla –palvelusta näet junien kulun kartalla.

Mistä voin ostaa lipun?

Junalippuja voit ostaa VR:n verkkokaupasta tai VR Mobiilista, asemien lipunmyynnistä tai lippuautomaateista, R-kioskeilta tai matkatoimistoista sekä puhelimitse VR Asiakaspalvelusta.

Mitä junalippu kertoo?

Junalipusta saat paljon tietoa junamatkastasi: junan lähtö- ja saapumisajan, vaunun ja paikan numeron, lipun tilausnumeron, hinnan…

Hyödynnä junien palvelut

Junissa on tarjolla monenlaisia palveluita matkustajille. Ravintolavaunussa voit pistäytyä matkan aikana nauttimassa aterioita tai pikkupurtavaa. Myös lemmikki ja polkupyörä kulkevat vaivatta mukana junassa.

Liity Veturiin

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat parhaita tarjouksia ja muita etuja, lisäksi asiointisi on helpompaa. Veturilaiset kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa.

Anna meille palautetta

Kerro meille mielipiteesi palveluistamme. Voit antaa palautetta junamatkastasi palautelomakkeella tai sosiaalisen median kautta. Asiakaspalvelumme vastaa päivittäin klo 7-22 Facebookissa ja Twitterissä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Yhteystietoja

Facebook
Twitter
ma–su 7–22

 

VR Asiakaspalvelu
p. 0600 41 900

ma–su klo 7–22
(puhelun hinta 1,99 €/vastattu puhelu + pvm)