Neuvottelutilat junissa

Hyödynnä matka-aika ja järjestä kokous kotimaassa Pendolino- tai InterCity-junassa taikka Allegro-junassa matkalla Pietariin! Juna tarjoaa miellyttävät tilat kokoukselle ja matka taittuu nopeasti neuvotellen. Junamatkan tarjoilut kannattaa varata valmiiksi ennen matkaa.
 

Pendolino: Neuvottelutila 2–6 henkilölle

Junamatkasta voi ottaa kaikki tehot irti pitämällä kaikessa rauhassa palaveria Pendolinon neuvotteluhytissä junamatkan aikana. Voit varata neuvotteluhytin 2–6 matkustajan omaan käyttöön suoraan VR yritysverkkokaupasta. Neuvotteluhytti löytyy kaikista Pendolino-junista ja saat sen varattua oman seurueen käyttöön ostamalla Yrityslipun vähintään kahdelle matkustajalle viimeistään kaksi vuorokautta ennen matkaa.

Voit varata neuvotteluhytin kätevästi Pendolinon suoralle yhteysvälille VR Yritysverkkokaupasta kirjoittamalla etusivulle kampanjakoodin: Pendo neuvotteluhytti

Halutessasi voit tilata seurueellesi tarjoilut neuvotteluhyttiin etukäteen ennen matkalle lähtöä.

Mikäli käytössäsi ei ole VR yritysverkkokauppaa, voit varata neuvotteluhytin kätevästi VR yritysmyynnistä: p. 0600 19955 (1,99€ +pvm/vastattu puhelu).

Tutustu Pendolinon palveluihin

 

InterCity-juna: ravintolavaunun yläkerta tai työskentelyhytti

InterCity-junissa ravintolavaunun yläkerta tarjoaa modernin vaihtoehdon ryhmämatkustukselle ja kokouksen pitämiselle junassa. Vaunun yläkerrassa on neljän hengen pöytäryhmiä pienille ryhmille. Erillinen 12 matkustajan kabinetti tarjoaa rauhalliset ja mukavat puitteet kokousten pitämiseen ja mahdollistaa myös kokousmateriaalin esittämisen. 

Kaikissa InterCity-junissa on kahden ja neljän henkilön työskentelyhyttejä, joissa voi omassa rauhassa pitää pienimuotoisia palavereja matkan aikana. Jos hytti halutaan pelkästään oman seurueen käyttöön, pitää lunastaa junalippu kaikille hytin paikoille. 

 

Allegro-juna: neuvottelutila 6 henkilön seurueille

Jokaisessa Allegro-junassa on tasokas neuvottelutila, jossa voi pitää kokouksia ja hyödyntää matka-ajan Pietariin. 

Allegro-junan neuvotteluhytti on tarkoitettu 1. luokan matkustajille, ja siinä on tilaa kuudelle hengelle. Hytissä on radio+cd/mp3- ja dvd-soittimet sekä kaksi näyttöä.

Neuvotteluhyttiin tulee ostaa kuuden henkilön ryhmälippu viimeistään viikkoa ennen matkaa. Sen jälkeen hytin paikan voi ostaa yksittäisenä paikkana.

Tutustu Allegro-junan palveluihin

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Katso kaikki Pietarin tarjoukset ja vinkit

Allegrolla matkustat helposti ja edullisesti Pietariin. Juna vie mukavasti keskustasta keskustaan, keskelle elämysten metropolia. Kokosimme sinulle matkavinkkejä Pietarin-matkustuksesta. 

Pietarin matkavinkit

Allegro-junan aikataulut

Junaliput Venäjälle