Junaile Jyväskylän Neste Ralliin 1.–4.8.2019

 
Koe vauhdin huumaa Keski-Suomen järvimaisemissa! Neste Rallissa soratiet pöllyävät, kun suomalaiset ja kansainväliset rallitähdet kilpailevat nopeudesta MM-osakilpailussa. Ympäristöystävällinen juna kuljettaa sinut ja ralliseurueesi vaivattomasti paikalle, ja voit keskittyä rallihuumasta nauttimiseen.
 

Raiteita pitkin kohti ralleja

Junalla matkatessa ei tarvitse huolehtia parkkipaikan löytämisestä rallikansan täyttämässä Jyväskylässä, vaan voit hypätä suoraan matkakeskukselta bussiin, joka kuljettaa sinut Neste Rallin parhaille katselupaikoille.

Turusta ja Helsingistä ralliviikonlopusta pääsee nauttimaan reilussa kolmessa tunnissa, Tampereelta jo vajaassa kahdessa. Mistä päin maata tuletkaan, juna on varma ja huoleton vaihtoehto. Varaa junalippusi ajoissa – parhaat vuorot myydään nyt!

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Lisäjunat vauhdittavat rallifanien matkaa

Lisäsimme junavuoroja Helsingin ja Jyväskylän välillä ralliviikonlopun torstaina ja perjantaina. Lisäjunilla nautit rallien kohokohdista täysillä – ekstrajunien aikataulut on ajoitettu niin, että pääset näkemään Jyväskylän keskustassa ajettavan Harjun erikoiskokeet. 
 

Torstai 1.8.

  • Helsinki 11.52 – Jyväskylä 15.52

  • Jyväskylä 22.50 – Helsinki 03.00

Perjantai 2.8.

  • Helsinki 11.52 – Jyväskylä 15.52

  • Jyväskylä 23.20 – Helsinki 03.30

Vauhdintäyteinen ralliviikonloppu

Keski-Suomen nopeat soratiet ovat nousseet maailmanmaineeseen – MM-sarjan osakilpailu Neste Ralli järjestetään Jyväskylässä tänä kesänä jo 69. kertaa. Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna todistetaan vauhdin huumaa, kun suomalaiset ja kansainväliset rallikuskit kaahaavat näyttävien hyppyreiden ylitse ja selvittävät kilpareittien tiukat kurvit. Viralliset rallikestit pidetään tuttuun tapaan Jyväskylän ydinkeskustassa Paviljongin kilpailukeskuksessa.

Lue lisää Neste Rallin kotisivuilta.

Kuva: Toni Ollikainen / AKK Sports Oy

Osta aiemmin, maksa vähemmän

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi aina edullisen Säästölipun.

Osta edullinen Säästölippu