Mikä on matkaketju?

Tavoitteemme on, että voit ostaa lipun koko matkallesi vaivattomasti yhdestä paikasta. Rakennamme matkaketjuverkostoa Suomeen yhteistyökumppaneidemme kanssa yhdistämällä junamatkaan muita liikennemuotoja ja lisäpalveluita. Matkasi taittuu mukavasti, kun liikkumisen palveluntarjoajat ovat miettineet toimivimmat reitit, kulkuvälineet ja niiden yhdistelmät sinulle valmiiksi.

Ovelta ovelle matkaketju junassa

 

Matkaketju – mistä on kyse?

Matkaketju on palvelu, esimerkiksi mobiilisovellus, jossa matkustaja syöttää oman lähtöosoitteensa ja määränpäänsä ja tämän jälkeen pääsee matkustamaan yhdellä lipulla erilaisia liikennevälineitä yhdistelmällä perille asti.

 

Haluamme tarjota kaikille suomalaisille nopeampia, edullisempia ja yksilöllisempiä junamatkoja. Siksi rakennamme matkaketjuja, joissa junamatka yhdistyy saumattomasti muihin liikennemuotoihin.

 

Ovelta ovelle lentokentalle

 

Suomesta löytyy jo ensimmäinen matkaketju

Tiesitkö, että Suomessa on jo ensimmäinen toimiva matkaketju? Voit matkustaa kaukoliikenteen junalipulla HSL-alueen junissa. Esimerkiksi kun ostat kaukoliikenteen junalipun ja valitset pääteasemaksi Helsingin lentoaseman, voit matkata mukavasti lentokentälle yhdellä junalipulla, ilman lisämaksuja. Kaukojunasta vaihdat kätevästi Helsingissä, Pasilassa tai Tikkurilassa Kehäradalle kohti lentokenttää. Katso kaukoliikenteen junaliput lentoasemalle!

Mitä haluamme saavuttaa matkaketjuilla?

Tähtäämme siihen, että yhä useampi matkustaja valitsee junan nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteemme on olla Suomen johtava matkapalvelujen tarjoaja, joka palvelee asiakkaita niin kasvokkain kuin digitaalisestikin.

 

Tarjoamme mukavimman, turvallisimman ja ympäristöystävällisimmän matkakokemuksen järkevään hintaan. Sen eteen teemme töitä jatkuvasti ja osana tätä työtä rakennamme matkaketjuverkostoa Suomeen.

 

Matkusta ovelta ovelle matkustajat junassa