Rautateitse Metallican maailmaan 16.7.2019

 
Tanner tömisee Hämeenlinnassa 16.7., kun Metallica esiintyy Kantolan tapahtumapuistossa Ghostin ja Bokassan kanssa. Matka tapahtumaan taittuu helpoiten junan kyydissä. Lähde metallimatkalle kiskojen vietäväksi!
 

Hetkessä Hämeenlinnaan – osta liput ajoissa!

Metallican konsertti järjestetään Hämeenlinnassa, jonne pääsee junalla Tampereelta 40 minuutissa ja Lahdesta tai Helsingistä hieman yli tunnissa. Tarkemmat tiedot lähtöajoista löydät alta ja matkahausta.

Konserttipaikalle Kantolan tapahtumapuistoon pääsee helpoiten kävelemällä reittiä Vanajantie-Kantolankatu-Luukkaankatu-Puusepänkatu. Tapahtumapuisto sijaitsee noin kolmen kilometrin kävelymatkan päässä rautatieasemasta, joten siirtymään kannattaa varata sopivasti aikaa.

Osta lippusi kätevästi etukäteen VR Lähijunat -sovelluksesta. Lähijunissa ei ole lipunmyyntiä. Voit ostaa junalippuja myös R-Kioskilta ja lippuautomaateista.

Ota haltuun myös uusi VR Matkalla -sovellus – saat samasta sovelluksesta niin lähi- kuin kaukoliikenteenkin kertaliput.

Suosittelemme ostamaan junaliput ajoissa esimerkiksi jo konserttipäivän päiväjunaan. Metallican konsertti on loppuunmyyty ja tapahtumaan on saapumassa 55 000 Metallica-fania rokkaamaan yhtyeen kanssa.

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Konserttiohjelma

Metallican konsertti on metallifanin mahtipäivä. Pääesiintyjänä lavalle nousee raskaan musiikin ikonisin bändi Metallica, joka tuo Hardwired To… Self-Destruct -levyn kiertueen toistamiseen Suomeen. Lavaa on lämmittämässä metallimaailmaa viime vuosina järisyttänyt ruotsalainen Ghost, joka sekoittaa vetäviä pop-koukkuja teatraaliseen lavaesiintymiseen. Mukana on myös norjalainen eri musiikkityylejä yhdistelevä Bokassa.
 

Konsertin aikataulut* 

  • Ovet kello 15
  • Bokassa (DK) noin kello 18.45
  • Ghost (SWE) noin kello 19.45
  • Metallica noin kello 21.15

Tapahtuma päättyy kello 24 mennessä.

*Aikataulut ovat arvioita ja ne voivat muuttua vielä tapahtumapäivänä, seuraathan ajankohtaisia tietoja tapahtuman kotisivuilta.

Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

Säästölipulla edullisesti!

Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi aina edullisen Säästölipun.

Osta edullinen Säästölippu