Matkusta mutkattomasti ovelta ovelle!

Haluamme tarjota kaikille suomalaisille entistä sujuvampia junamatkoja. Siksi rakennamme matkaketjuja yhdistämällä erilaisia liikennemuotoja. Matka Turkuun tai Tampereelle taittuu nyt entistä helpommin, kun ensimmäiset Ovelta ovelle -palvelut vievät sinut saumattomasti perille.

 

VR + Föli = yksi lippu Turkuun

Saat Turun seudun joukkoliikenteessä toimivan Föli-kertalipun vaivattomasti samalle lipulle junalipun kanssa yhdellä maksulla. Voit ostaa kertalipun verkkokaupasta, kun lähtöasemasi tai määränpääsi on Turku, Kupittaa tai Turun satama. Unohda käteinen bussilippua varten ja nauti matkaketjun kätevyydestä!

Kesäinen Turku odottaa – vieraile esimerkiksi raikuvassa Ruisrockissa tai lumoavissa kesäteattereissa.

Mikäs sen helpompaa kuin matkata yhdellä lipulla junassa ja bussissa kohti kesän seikkailuja.

Kulje kätevästi Turussa
 

Nysse Kesälinja 100 tulee ja kuljettaa veturilaiset ilmaiseksi

Kulje ilmaiseksi Nyssen Kesälinjalla kun olet ostanut Veturi-tunnuksillasi matkan Tampereelle ja valinnut maksuttoman edun mukaan junalipullesi. Junalippusi toimii lippuna Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinja 100 bussissa saapumispäivänäsi ja vielä seuraavanakin päivänä.

Veturin kesäedut tuovat matkaasi ekstraa: Pääset muun muassa huvittelemaan Särkänniemeen toiseksi päiväksi ilmaiseksi ja etuhintaisella perhelipulla Muumimuseoon!

Nyssen Kesälinja 100 kuljettaa sinut juna-asemalta perille asti – suoraan ovelta ovelle.

Kesäkohteena Tampere

Mikä on matkaketju?

Matkaketju on erilaisista liikennemuodoista rakentuva verkosto. Rakennamme matkaketjuverkostoa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa yhdistämällä junamatkaan muita tapoja liikkua. Lopputuloksena matkaat mutkattomasti ovelta ovelle, yhdellä lipulla!

Lähde matkaketjun matkaan