Matkusta mutkattomasti ovelta ovelle!

Haluamme tarjota kaikille suomalaisille entistä sujuvampia junamatkoja. Siksi rakennamme matkaketjuja yhdistämällä erilaisia liikennemuotoja. Ensimmäiset Ovelta ovelle -palvelut lanseerattiin kesällä 2017 Turussa ja Tampereella. Saumattomien matkojen rakentaminen jatkuu myös vuonna 2018. Pysy kuulolla – ja kyydissä!

 

VR + Föli = yksi lippu Turkuun

Saat Turun seudun joukkoliikenteessä toimivan Föli-kertalipun vaivattomasti samalle lipulle junalipun kanssa yhdellä maksulla. Voit ostaa kertalipun verkkokaupasta, kun lähtöasemasi tai määränpääsi on Turku, Kupittaa tai Turun satama. Unohda käteinen bussilippua varten ja nauti matkaketjun kätevyydestä!

Matkailijan Turku odottaa – vieraile raikuvassa Ruisrockissa tai piiloudu linnan holveihin. Fölin kyydissä huristelet ovelle asti Naantaliin tai nautiskelet vesibussin kyydissä Ruissalon maisemista.

Onko mikään helpompaa kuin matkata yhdellä lipulla junassa ja bussissa? No on. Nimittäin matkata yhdellä lipulla junassa, bussissa ja vesibussissa!

Kulje kätevästi Turussa
 

Tampereen Nysse Kesälinja 100 oli suurmenestys!

Kesällä 2017 tuhannet junamatkustajat jatkoivat samalla lipulla sujuvasti matkaa Nyssen kyydissä. Kesälinja 100 kuljetti veturilaiset kesäisen Tampereen kiinnostavimpiin kohteisiin.

Erityisen tyytyväisiä Kesälinja 100:n käyttäjät olivat mutkattoman helppoon matkustamiseen, olipa liikkeellä sitten itsekseen tai koko perheen voimin. Pysäkille oli helppo löytää ja Nyssen kyytiin pääsi junalippua heilauttamalla. Tästä ei matkustuskokemus enää parane!

Kesäkohteena Tampere

Mikä on matkaketju?

Matkaketju on erilaisista liikennemuodoista rakentuva verkosto. Rakennamme matkaketjuverkostoa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa yhdistämällä junamatkaan muita tapoja liikkua. Lopputuloksena matkaat mutkattomasti ovelta ovelle, yhdellä lipulla!

Lähde matkaketjun matkaan