Lentoasemalle yhdellä junalipulla - kaikkialta Suomesta

 
Juna vie sujuvasti lentokentälle – yhdellä lipulla, mukavasti, tulitpa mistäpäin Suomea hyvänsä. Aloita matkasi jo junassa rentoutuen ja maisemia ihaillen. Kehärata yhdistää juna- ja lentoliikenteen ja pääset junalla maailmalle helpoimmin kuin koskaan.
 

Matkusta lentoasemalle yhdellä lipulla

Pääset yhdellä lipulla suoraan lentoasemalle, kun lippusi määränpää on Helsinki Lentoasema. Näin junalippusi sisältää vaihdon lähijunaan, jolla pääset suoraan lentoasemalle.

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

 

Vaihda sujuvasti kaukojunasta lentokenttäjunaan

Kaukojunasta vaihdat helposti lentokenttäjunaan joko Tikkurilan tai Pasilan asemalta. Kun olet ostanut junalipun lentoasemalle, vaihda lentokenttäjunaan 80 minuutin kuluessa kaukojunan saavuttua vaihtoasemalle.

  • Tikkurilasta pääset lentoasemalle I-junalla, joka lähtee raiteelta 4.

  • Pasilasta pääset lentoasemalle I- ja P-junilla. I-juna lähtee raiteelta 2 ja P-juna raiteelta 9.

  • Helsingistä pääset lentoasemalle I- ja P-junilla.

Kun matkustat pohjoisesta tai Itä-Suomesta, vaihdat junaa helpoiten Tikkurilassa. Turusta tullessasi vaihto sujuu Pasilan asemalla. Pääset Helsingin lentoaseman juna-asemalta sisäkautta molempiin lentoaseman terminaaleihin.

 

Kehäradalta lentokentälle – katso animaatio

 

Kehäradan junat ja asemat

Kehäradan junat liikennöivät Helsingin päärautatieasemalta päivisin 10 minuutin vuorovälillä. Lentoasemalle I-junat kulkevat Tikkurilan kautta ja P-junat Huopalahden kautta. Junat pysähtyvät kaikilla reitin varrella olevilla asemilla. Voit katsoa Kehäradan kaikki pysäkit kätevästi lähiliikenteen reittikartasta.

Kehäradan liikenne alkoi 1. heinäkuuta 2015. Tuolloin Kehäradan varrelle avautui viisi uutta asemaa: Kivistö, Aviapolis, Helsinki Lentoasema, Leinelä ja Vehkala.

Kehärata yhdistää juna- ja lentoliikenteen ja tuo sujuvan yhteyden Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lue lisää junalipuista lentoasemalle