Kaukoliikenteen junalippujen muutokset ja peruutukset

Junalipun muutosta ja peruutusta varten tarvitset lipun tilausnumeron, jonka löydät lipusta tai lipun oston yhteydessä toimitetusta tilausvahvistuksesta.
 
Lippu Muutos Peruutus
Peruslippu Voit muuttaa Peruslipun palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta ennen junan lähtöä (muutosmaksu 5 €/muutos). Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan, hintaero peritään vaihdon yhteydessä.
Erotusta halvempaan lippuun ei hyvitetä.
Voit peruuttaa Peruslipun, jos olet lippua ostaessasi tai muuttaessasi ostanut 10 euron hintaisen Peruutusturvan. Junalipun hinnan saat takaisin asemien lipunmyynnistä tai VR Asiakaspalvelusta, R-kioskilla vain R-kioskilta ostetuista lipuista. Lue lisää Peruutusturvasta.
Säästölippu Voit muuttaa Säästölipun palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta ennen junan lähtöä (muutosmaksu 5 €/muutos). Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan, hintaero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan lippuun ei hyvitetä. Voit peruuttaa Säästölipun, jos olet lippua ostaessasi tai muuttaessasi ostanut 10 euron hintaisen Peruutusturvan. Junalipun hinnan saat takaisin asemien lipunmyynnistä tai VR Asiakaspalvelusta, R-kioskilla vain R-kioskilta ostetuista lipuista. Lue lisää Peruutusturvasta.
Ryhmälippu Ryhmien muutosehdot riippuvat ryhmän koosta ja matka-ajankohdasta. Lisätiedot VR yritys- ja ryhmämyynnistä sekä matkatoimistoista. Ryhmien muutosehdot riippuvat ryhmän koosta ja matka-ajankohdasta. Lisätiedot VR yritys- ja ryhmämyynnistä sekä matkatoimistoista.
Autojunamatkat Voit muuttaa AutoJuna-paketin palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta viimeistään 7 vrk ennen junan lähtöä (muutosmaksu 10 % lipun hinnasta). Voit peruuttaa AutoJuna-paketin 7 vrk ennen junan lähtöä palveluaseman lipunmyynnissä (peruutusmaksu 10 % lipun hinnasta). Jos et ole vielä maksanut lippua tai olet maksanut lipun Credit/Debit-maksukortilla puhelimitse VR Asiakaspalveluun, voit peruuttaa sen myös puhelimitse (maksetun lipun peruutusmaksu 10 % lipun hinnasta).
Makuupaikka Voit muuttaa makuupaikan sisältävän Peruslipun palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta ennen junan lähtöä (muutosmaksu 5 €/muutos). Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan, hintaero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan lippuun ei hyvitetä. Voit peruuttaa makuupaikan sisältävän lipun, jos olet lippua ostaessasi ostanut 10 euron hintaisen Peruutusturvan. Voit ostaa Peruutusturvan myös muuttaessasi lippua. Junalipun hinnan saat takaisin asemien lipunmyynnistä tai VR Asiakaspalvelusta, R-kioskilla vain R-kioskilta ostetuista lipuista. Lue lisää Peruutusturvasta.
Kausilippu Ei muutosoikeutta. Ei peruutusoikeutta.
Sarjalippu Ei muutosoikeutta. Ei peruutusoikeutta.
Yrityslippu Yrityslipun voit muuttaa maksutta palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta numerossa p. 0203 32039 ennen junan lähtöä tai viimeistään 24 tuntia junan lähdön jälkeen. Huom! Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan, hintaero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan junavuoroon ei hyvitetä. Yrityslipun voit peruuttaa ennen junan lähtöä palveluasemien lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta  p. 0203 32039 (peruutusmaksu 10 €).

 

Kaukoliikenteen junalippujen muutokset

Huomaathan, että voit maksua vastaan muuttaa lippuun merkityn matkan lähtöpäivää ja -aikaa, mutta ei matkareittiä.

Verkkokaupasta ostettujen lippujen peruuttaminen

Verkkokaupasta ostetun lipun voit peruuttaa myös lomakkeella netissä. Huomaathan, että kaikkia lippuja ei voi peruuttaa.

Lomakkeeseen

Lähiliikenteen lippujen muutokset ja peruutukset

Lähiliikenteen vyöhykealueen junalippuja ei voi muuttaa eikä peruuttaa.