Levi – se suurin ja monipuolisin

Laskettelua Levillä

 

Suomen suurimmassa hiihtokeskuksessa on valtava kirjo aktiviteetteja kuumailmapallolennätyksestä safareihin. Levin taianomaisessa ympäristössä voi rentoutua paitsi luonnossa ja rinteissä myös lukuisien hyvinvointipalveluiden parissa.

 

Se Toinen Levi – Näe ja koe Levin monet kasvot

Tunturi-Lapin sydämessä Levillä pääset nopeasti luonnon rauhaan ja hiljaisuuteen, mutta yhtä nopeasti myös trooppisiin tunnelmiin kylpylässä tai vaikka saunajoogassa. Hiihtokeskuksen monipuoliset palvelut takaavat sen, että lomailu Levillä on helppoa ja vaivatonta. Kaiken tarvitsemasi saat halutessasi paikanpäältä. Lapsiperheiden tarpeet on myös otettu huomioon South Pointissa uusituilla Etelärinteillä jossa Leevilandia lastenalue laajenee, sieltä löytyy myös oma pysäköintialue perheille. Unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia arktisessa Lapin luonnossa tarjoaa ikään ja kokoon katsomatta talven viikko-ohjelma. Tule hengähtämään tunturiin ja anna sen hemmotella sinua ja läheisiä.

Majoitusta Levillä kannattaa kysyä Levin Keskusvaraamosta josta saat paikallisen asiantuntijan avustuksella varattua niin majoituksen kuin ohjelmatkin samasta numerosta.

Kaikki Levistä: www.levi.fi

LeviDays -lehti

 

Levin lähimmät juna-asemat ovat Rovaniemi ja Kolari

Länsi-Lapissa sijaitsevalle Leville pääset matkustamalla yöjunalla Kolariin ja sieltä junabussilla perille (80 km). Kolarin asemalta on bussiyhteys junan saapumisen jälkeen. Myös Rovaniemeltä on linja-autoyhteyksiä Leville (n. 170 km). Jatkokuljetusten aikataulut löydät parhaiten Matkahuollon sivuilta.

 

Osta junalippu ja suuntaa Leville

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Levin lähimmät juna-asemat ovat Rovaniemi ja Kolari

Yöjunalla makuuvaunussa

Makuuvaunussa voit matkustaa mukavasti yön yli etelän ja pohjoisen välillä, nykyaikaisessa kaksikerroksisessa makuuvaunussa tai perinteisessä sinisessä makuuvaunussa.

Makuuvaunussa yön yli