Lemmikkipaikat InterCity-junissa

InterCity-junissa on useita erilaisia kokoonpanoja. Lemmikkipaikat sijaitsevat uudessa ohjausvaunussa alatason päädyssä, muissa InterCity-junissa vaunun välitasolla. Näet lemmikkipaikkojen sijainnin alla olevista pohjapiirroksista.

Hakiessasi yhteyttä verkkokaupassa voit tarkistaa kunkin junan lemmikkipaikkojen sijainnin vaunukartasta istumapaikkoja valitessasi. Voit maksaa verkkokaupassa myös 5 euron lemmikkimaksun.


Ohjausvaunu (Edo)

lemmikit-junassa-uusi-kuva

 

InterCity-vaunu (Expt)

 

Expt lemmikkipaikat

InterCity-vaunu (Edb)

 

Edb lemmikkipaikat

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Usein kysyttyä

Voinko ottaa lemmikkini mukaan junaan?

Lemmikin voi ottaa mukaan junaan, sillä kaikista junista löytyy osasto lemmikin kanssa matkustaville. Katso tarkemmin Lemmikkien kuljetus

Voiko mobiilikaupassa maksaa pelkän lemmikki- tai pyörämaksun?

Lemmikki- ja pyöräpaikka ovat Perus- tai Säästölippuun kuuluvia lisäpalveluita, eikä niitä voi maksaa mobiilikaupassa ilman lipun ostoa. Lisätietoja lemmikki- ja pyöräpaikoista.

Näytä kaikki

Maksa lemmikkimaksu mobiilisti

Voit nyt maksaa kotimaan kaukoliikenteen lemmikkimaksun kätevästi myös VR Mobiilissa lipun oston yhteydessä. Lemmikkimaksu on 5 euroa lemmikkiä kohden.

Uudesta VR Matkalla -mobiilisovelluksesta ei ihan vielä voi lemmikkipaikkaa ostaa, mutta kehitämme sovellusta jatkuvasti ja lisämaksullisten paikkojen ostaminen on tulossa sovellukseen syksyllä. 

Tutustu mobiiliin

Lemmikin kanssa junassa

Lemmikki kulkee junassa helposti omistajansa mukana. Katso videolta Youtubesta, mitkä asiat on hyvä pitää mielessä lemmikin kanssa matkustettaessa.

Katso video