Lähiliikenteen lippujen osto ja maksu

Lähiliikenteessä on kattava valikoima lipputuotteita sekä satunnaisille liikkujille että säännöllisesti matkustaville. Muista kuitenkin, että VR Lähijunat -sovellus on nopein ja helpoin tapa ostaa lähiliikenteen lippu!

 

Voit ostaa VR Lähiliikenteen lippuja seuraavista paikoista:

Ostopaikka Kertaliput Sarjaliput Kausiliput
VR Lähijunat -sovellus X X X
VR Mobiili -sovellus X    
Verkkokauppa (beta.vr.fi) X X X
Verkkokauppa (vr.fi)   X X
Lippuautomaatit X X  
Asemien lipunmyynnit X X X
VR Asiakaspalvelu   X X
R-kioski X X X

 

Voit tutustua eri ostopaikkojen hyväksymiin maksutapoihin alta:

VR Lähijunat -sovellus

VR Lähijunat -sovelluksella voit ostaa kerta-, kausi-, ja sarjalippuja VR:n lähiliikenteen juniin. Voit maksaa ostoksesi Visa-, American Express- ja MasterCard-korteilla. Huomaathan, että Diners Club ja Diners Club Discover -kortit eivät käy maksuvälineenä. VR Lähijunat -sovellus toimii iOS-/iPhone- ja Android-älypuhelimissa.

 

VR Mobiili -sovellus

VR Mobiili -sovelluksella voit ostaa kertalippuja VR Lähiliikenteen juniin aikaisintaan 2 tuntia ennen junan lähtöaikaa.
Voit maksaa liput yleisimmillä maksukorteilla kuten Visa, MasterCard, Visa Electron ja Maestro -korteilla. Huomaathan, että Diners Club ja Diners Club Discover -kortit eivät käy VR Mobiili -sovelluksessa. Sovellus toimii iOS-/iPhone-, Android- ja Windows -älypuhelimissa.

 

Verkkokauppa

Osta VR Lähiliikenteen kerta-, sarja- ja kausiliput kätevästi  osoitteesta beta.vr.fi. Verkkokaupassa ostokset voi maksaa pankkien verkkomaksulla tai kortilla (Visa, MasterCard ja American Express).

Osta lähiliikenteen junaliput

 

Asemien lipunmyynti

VR Lähiliikenteen alueella on kuusi asemaa, joilta voit ostaa lippuja: Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Lahti, Tampere ja Tikkurila. Lipunmyynnissä käy käteinen ja yleisimmät maksukortit (pois lukien Diners Club ja Diners Club Discover -kortit).

 

Lippuautomaatit

Voit ostaa lippuautomaateista VR Lähiliikenteen kerta- ja sarjalippuja vuorokauden ympäri. Voit tarkistaa asemien tiedoista, miltä asemilta löytyy lippuautomaatti. Automaateilla voit maksaa yleisimmillä maksukorteilla sekä American Express -korteilla. Huomaathan, että Diners Club ja Diners Club Discover -kortit eivät toimi.

 

VR Asiakaspalvelu

Voit ostaa VR Lähiliikenteen sarja- ja kausilippuja soittamalla VR Asiakaspalveluun, p. 0600 41 900 (puhelun hinta: 1,99 €/vastattu puhelu + pvm). VR Asiakaspalvelu palvelee ma–pe klo 5–22 ja la–su klo 7–22. Ostaessasi puhelimitse voit maksaa junaliput Visa-, MasterCard- ja American Express-korteilla. Asiakaspalvelun kautta ostetut sarjaliput ovat noudettavissa palveluasemien lipunmyynnistä.

 

R-Kioskit

R-kioskilta voit ostaa kaikkia VR Lähiliikenteen lippuja. Voit myös lunastaa kioskeilta VR Asiakaspalvelun kautta ostettuja sarja- ja kausilippuja. R-kioskeissa voit maksaa käteisellä ja R-kioskin hyväksymillä maksutavoilla.

 

Helpoin tapa ostaa lähiliikenteen liput

Saat lähiliikenteen kerta-, sarja- ja kausiliput helpoiten ostettua osoitteesta beta.vr.fi tai VR Lähijunat -sovelluksella.

Osta lähiliikenteen liput!

 

Yöliikenne Helsingin asemalla

Helsingin asemalla tarkastetaan viikonlopun yöliikenteessä kaikkien lähijuniin menevien liput ennen junaan nousua.

Etukäteen ostetut alennusliput sekä kausiliput kelpaavat yöliikenteessä.

Lue lisää lähiliikenteen alueen yöliikenteestä

Osta junaliput helposti Ärrältä

R-kioskeilta voit ostaa yleisimpiä kotimaan kaukoliikenteen junalippuja sekä lähiliikenteen lippuja.

Junaliput Ärrältä

HSL:n liput

Voit ostaa HSL:n lippuja automaateista, R-kioskeilta, HSL:n myyntipisteistä sekä HSL:n mobiilisovelluksesta.

Tutustu tarkemmin HSL:n lippujen myyntipaikkoihin