Muistatko Monrepos´n? Lähde Viipuriin!

Keskiaikainen linna, Pyöreä torni ja Kauppahalli ovat Viipurissa entisellä paikallaan, mutta modernille kaupunkilomailijalle Viipuri tarjoaa myös paljon uutta. Restauroitu Alvar Aallon kirjasto on ehdoton vierailukohde, kuten myös Eremitaasin vaihtuvat näyttelyt Uno Ullbergin suunnittelemassa funkkisrakennuksessa.

 

Tee piknik Monrepos´n puistoon ja hanki edulliset tuliaiset kauppahallista tai kaupungin lukuisista pikkukaupoista. Ravintoloita ja kahviloita on paljon ja monet niistä on sisustettu viehättävästi keskiaikaiseen tyyliin. Kutsu ystävät mukaan ja lähde iloiseen Viipuriin!

Lähialuematkat hoitaa kaikki matka- ja viisumijärjestelyt. Pyydä tarjous pienelle tai isolle ryhmällesi!

Matkapaketin hintaan alk. 156 € sisältyy: Allegro-junamatkat Helsinki–Viipuri–Helsinki 2. lk Kahden yön majoitus hotelli Viipurissa kahden hengen jaetussa huoneessa Hotellin aamiaiset

Lisäpalvelut: Venäjän kertaviisumi Suomen kansalaiselle 72 €/hlö Matkavakuutus 18 €/hlö Kuljetukset asema–hotelli–asema, Suomeksi opastettu kaupunkikiertoajelu (hinta ryhmän koon mukaan)

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Ltd. Russian Tours Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Lähialuematkat hoitaa viisumijärjestelyt puolestasi. Varaa viisumin hankintaan kaksi viikkoa aikaa. Varmista, että passisi on voimassa vielä 6 kk matkan jälkeen.

 

 

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Lähialuematkat

Matkanjärjestäjänä toimii VR:n yhteistyökumppani Lähialuematkat.