Kuukauden kiva -arvonta

Kuukauden kiva tammikuu 2019

 

Voita illallinen ja yöpyminen Hotelli Punkaharjussa!

Tammikuussa arvomme Kuukauden kivassa lahjakortin kahdelle upeaan Hotelli Punkaharjuun. Osallistu arvontaan heti!
 

Hotelli Punkaharju sijaitsee Etelä-Savossa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Perille pääsetkin myös ympäristöystävällisesti junalla. Juna pysähtyy Punkaharjun keskustan lisäksi Retretin ja Luston pysäkeillä, joista on kävelymatka hotellille.

Palkintoon kuuluu:

  • Yhden yön majoitus kahdelle Hotelli Punkaharjussa

  • Illallinen hotellin ravintolassa

  • Meno-paluuliput haluttuihin junavuoroihin

Osallistu arvontaan viimeistään 31.1.2019. Palkinto arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden sekä Veturiin rekisteröityneiden kesken. Voittajaan otetaan arvonnan jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

Osallistu Kuukauden kiva -arvontaan

.

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Kuule ensimmäisenä ajankohtaisista tarjouksista ja uusista eduista. Vuoden mittaan pääset myös osallistumaan uutiskirjeiden Extra-arvontoihin, joissa on mahtavia palkintoja!

Muista antaa markkinointilupa, niin uutiskirje löytää tiensä perille. Se onnistuu helposti joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun olet kirjautuneena veturilaiseksi.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista