Kuukauden kiva -arvonta

Metallica 2019

 

Maaliskuun Kuukauden kivassa arvomme kaksi lippupakettia Metallican loppuunmyytyyn konserttiin 16.7.2019 Hämeenlinnassa.
 

Metallican massiivinen Worldwired-maailmankiertue saapuu Suomeen ja valtaa tällä kertaa Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuiston. Metallica konsertoi Kantolassa tiistaina 16. heinäkuuta, keikkaillan avaavat ruotsalaisbändi Ghost ja tanskalainen Bokassa. 

Keikka on jo loppuunmyyty, mutta maaliskuun Kuukauden kiva -arvonnassa voit nyt voittaa liput paikan päälle. Arvomme kaksi lippupakettia, jotka sisältävät kaksi lippua numeroimattomille seisomapaikoille 16.7. (lippujen arvo 89 €/kpl)

Osallistu Kuukauden kiva -arvontaan

Osallistu arvontaan viimeistään 31.3.2019. Palkinto arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden ja Veturiin rekisteröityneiden kesken. Voittajaan otetaan arvonnan jälkeen yhteyttä sähköpostilla.

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Kuule ensimmäisenä ajankohtaisista tarjouksista ja uusista eduista. Vuoden mittaan pääset myös osallistumaan uutiskirjeiden Extra-arvontoihin, joissa on mahtavia palkintoja!

Muista antaa markkinointilupa, niin uutiskirje löytää tiensä perille. Se onnistuu helposti joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun olet kirjautuneena veturilaiseksi.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista