Kuukauden kiva -arvonta

Voita vauhdikas koko perheen lomapäivä PowerPark-huvipuistossa!

Arvomme kaikkien Kuukauden kiva -arvontaan osallistuneiden kesken mahtavan neljän hengen paketin, joka sisältää päivärannekkeet Powerparkiin, majoittumisen sekä meno-paluu -junaliput Härmään. Osallistu kilpailuun nyt ja voita perheellesi riemuisa huvittelupäivä!
 

Härmässä sijaitseva Powerpark on täynnä elämyksiä ja vauhtia kaikenikäisille kesänviettäjille. Powerparkista löydät Suomen hurjimmat laitteet, 5D-elokuvateatterin ja perheen pienimmille Satumaan, jossa Rölli-peikko asustelee. Huvipuistossa on myös useita ravintoloita ja kahviloita sekä kokonainen ostoskatu – puuhasta ei siis ole puutetta!

Tutustu Powerparkin hulinaan jo etukäteen

 

Palkinto 4 hengelle sisältää:

  • Powerpark-päivärannekkeen neljälle henkilölle
  • Yhden yön majoittumisen neljän hengen mökissä
  • Neljän hengen meno-paluu -junaliput Härmään valitsemaltasi paikkakunnalta istumapaikoilla Eko-luokassa
  • Palkinto on voimassa huvipuistokauden 2017 ajan

 

Osallistu arvontaan viimeistään 31.5.2017. Palkinto arvotaan 8.6. mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden sekä Veturiin rekisteröityneiden kesken. Voittajaan otetaan arvonnan jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti. 

Osallistu Kuukauden kiva -arvontaan

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Majoitus järjestetään voittajan toiveet huomioon ottaen, mutta varaustilanteen mukaisesti.

 

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Haluatko ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tarjouksista ja uusista Veturin eduista? Haluatko osallistua Extra-arvontoihin, joissa on vuoden mittaan mahtavia palkintoja?

Se onnistuu helposti, kun annat meille markkinointiluvan joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun kirjaudut Veturiin.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut