Kuukauden kiva -arvonta

Voita junamatkat sinulle ja matkakumppaneillesi minne vaan Suomessa!

Voita astetta mukavampi matka Ekstra-luokassa neljälle hengelle. Voit matkustaa meno-paluu -junamatkan kotimaassa minne tahansa – saat valita kohteen vapaasti. Nyt on mahdollisuutesi tehdä se kauan haaveilemasi kotimaan matka, minne vain junaraiteet riittävät. Mukaan voit ottaa parhaan matkakaverisi, perheesi tai vaikka serkun kaimat.

 

Osallistu Veturin Kuukauden kiva -arvontaan ja voit voittaa neljän hengen meno-paluu istumapaikkaliput Ekstra-luokassa, minne haluat! Lähditpä sitten Turkuun, Helsinkiin, Rovaniemelle, Lappeenrantaan taikka Seinäjoelle. Matka taittuu ystäviesi kanssa mukavasti Ekstra-luokassa, jossa voit esimerkiksi lueskella päivän lehdet, hörpätä kahvit tai vain nauttia väljästä matkustusmukavuudesta ja kauneimmista kotimaisista matkamaisemista.

Tarkemmat tiedot palkinnosta:

  • 4 hengen meno-paluu- junaliput valitsemallesi paikkakunnalle Suomessa Ekstra-luokan istumapaikoilla, minne vain junaraiteet riittävät
  • Palkinto on voimassa 30.6.2017 saakka

Osallistu arvontaan viimeistään 28.2.2017.

Palkinto arvotaan 10.3. mennessä kaikkien arvontaan osallistuneiden sekä Veturiin rekisteröityneiden kesken. Voittajaan otetaan arvonnan jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti.

Osallistu arvontaan tästä

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Haluatko ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista tarjouksista ja uusista Veturin eduista? Haluatko osallistua Extra-arvontoihin, joissa on vuoden mittaan mahtavia palkintoja?

Se onnistuu helposti, kun annat meille markkinointiluvan joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun kirjaudut Veturiin.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut