Kuukauden kiva -arvonta

Kauniita unia yöjunassa

 

Voita yöjunamatka kahdelle!

Toukokuussa arvomme liput yöjunien makuupaikoille kahdelle. Osallistu arvontaan heti!
 

Matkustatpa etelästä pohjoiseen tai pohjoisesta etelään, niin mukavimmin matka taittuu yöjunassa makuupaikoilla leväten. Yöjunamatkoja voit suunnitella 14.12.2019 asti.  Osallistu arvontaamme, niin voit voittaa junaelämyksen ystäväsi kanssa.

Osallistu arvontaan viimeistään 31.5.2019. Arvomme viisi lippupakettia ja ne arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden sekä Veturiin rekisteröityneiden kesken. Viiteen voittajaan otetaan arvonnan jälkeen yhteyttä sähköpostitse. Liput tulee varata heinäkuun loppuun mennessä.

 

Osallistu Kuukauden kiva -arvontaan

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Kuule ensimmäisenä ajankohtaisista tarjouksista ja uusista eduista. Vuoden mittaan pääset myös osallistumaan uutiskirjeiden Extra-arvontoihin, joissa on mahtavia palkintoja!

Muista antaa markkinointilupa, niin uutiskirje löytää tiensä perille. Se onnistuu helposti joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun olet kirjautuneena veturilaiseksi.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista