Kuukauden kiva -arvonta

 

Voita liput MAMMA MIA! -musikaalin ennakkonäytökseen

Maaliskuussa arvomme liput huippusuosittun MAMMA MIA! -musikaalin ennakkonäytökseen keskiviikkona 2.5. Voit olla niiden onnekkaiden joukossa, jotka pääsevät näkemään musikaalin ensimmäisenä!
 

Koe MAMMA MIA! -musikaali nyt suomeksi 

MAMMA MIA! -rooleissa nähdään muun muassa Laura Voutilainen, Nina Tapio ja Veeti Kallio. Musikaalin ABBA-hitit suomeksi on kääntänyt Paula Vesala.

Lontoossa ensi-iltansa 1999 saaneen musikaalin on nähnyt jo yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa. Musikaalia esitetään edelleen täysille saleille niin West Endissä kuin Broadwayllakin, ja kaikkiaan sitä on esitetty yli 440 kaupungissa ympäri maailmaa. MAMMA MIA! nähtiin Suomessa vuonna 2014 ruotsiksi Svenska Teaternissa ja kansainvälinen huipputuotanto palaa taas – tällä kertaa suomeksi!

 

Tarkemmat tiedot palkinnosta:

  • Kahden hengen liput MAMMA MIA! -musikaalin ennakkonäytökseen 2.5.2018

  • Tarvittaessa meno-paluu junaliput kahdelle henkilölle Eko-luokassa Helsinkiin.

  • Huomaathan, että palkintoon ei sisälly majoitusta.

Osallistu arvontaan viimeistään 31.3.2018. Palkinto arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden sekä Veturiin rekisteröityneiden kesken. Voittajaan otetaan arvonnan jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

Osallistu Kuukauden kiva -arvontaan

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Kuule ensimmäisenä ajankohtaisista tarjouksista ja uusista eduista. Vuoden mittaan pääset myös osallistumaan uutiskirjeiden Extra-arvontoihin, joissa on mahtavia palkintoja!

Muista antaa markkinointilupa, niin uutiskirje löytää tiensä perille. Se onnistuu helposti joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun olet kirjautuneena veturilaiseksi.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista