Kuukauden kiva -arvonta

 

Voita Pastis-illallinen kahdelle 

Syyskuun Kuukauden kiva -arvonnassa voit voittaa illallisen kahdelle Ravintola Pastikseen. Arvonnan palkintoon kuuluu myös junaliput Helsinkiin sekä majoitus Radisson Blu Plaza -hotellissa. Osallistu arvontaan jo tänään ja voit päästä herkuttelemaan keittiömestarin yllätysmenun!

 

Pieni pala Pariisia Pieni Roobertinkadulla

Helsingin Kaartin kaupunginosassa, osoitteessa Pieni Roobertinkatu 2:ssa sijaitsee ranskalainen bistro Pastis. Ravintoloitsijakolmikon Henri Alenin, Samuil Angelovin ja Timo ”Lintsi” Linnamäen ravintola Pastis tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ainutlaatuisella tunnelmallaan sekä yksilöllisellä palvelullaan. 

Ravintola Pastis

 

Tarkemmat tiedot palkinnosta

  • Pastis-illallinen kahdelle keittiömestarin yllätysmenulla.
  • Meno-paluu junaliput kahdelle henkilölle Eko-luokassa Helsinkiin.
  • Kahden hengen yhden yön majoittuminen Radisson Blu Plaza -hotellissa Standard-huoneessa.

Osallistu viimeistään 30.9.2017. Palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden sekä Veturiin rekisteröityneiden kesken. Voittajaan otetaan tämän jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti.

 

Osallistu Kuukauden kiva -arvontaan

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Kuule ensimmäisenä ajankohtaisista tarjouksista ja uusista eduista. Vuoden mittaan pääset myös osallistumaan uutiskirjeiden Extra-arvontoihin, joissa on mahtavia palkintoja!

Muista antaa markkinointilupa, niin uutiskirje löytää tiensä perille. Se onnistuu helposti joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun olet kirjautuneena veturilaiseksi.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista