Kuukauden kiva -arvonta

KK_joulukuu_2018_Disney

 

Voita liput Disney On Ice -show'hun!

Vuoden viimeisessä Kuukauden kivassa arvomme pääsyliput kahdelle huippusuosittuun Disney on Ice -tapahtumaan Hartwall Arenalle lauantaina 9.2.2019 klo 18.30. Pääsylipuilla pääsee esitystä katsomaan yksi aikuinen ja yksi alle 12-vuotias lapsi. Palkintoon kuuluvat myös junaliput.

 

Rakastetuimmat Disney-hahmot jäällä

The Wonderful World of Disney On Ice -show’ssa on esillä Disney-tarinoiden tunnetuimpia kohtauksia ja hahmoja. Mukana ovat mm. Frozenin Elsa, Leijonakuninkaan Simba ja show’ta luotsaavat tietenkin Mikki, Minni, Aku sekä Hessu.

Esitys kestää n. 2 tuntia sisältäen lyhyen väliajan. Esitys on suomenkielinen. 

Arvomme kaksi lippupakettia. Yksi palkinto sisältää yhden aikuisen lipun ja yhden alle 12-vuotiaan lapsen lipun Disney In Ice -show'hun sekä kaukoliikenteen tai VR lähiliikenteen meno-paluujunaliput. 

 

Osallistu Kuukauden kiva -arvontaan

 

Osallistu arvontaan viimeistään 31.12.2018. Palkinnot arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden ja Veturiin rekisteröityneiden kesken. Voittajiin otetaan arvonnan jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti.

Veturin uutiskirje vie parhaisiin tarjouksiin

Kuule ensimmäisenä ajankohtaisista tarjouksista ja uusista eduista. Vuoden mittaan pääset myös osallistumaan uutiskirjeiden Extra-arvontoihin, joissa on mahtavia palkintoja!

Muista antaa markkinointilupa, niin uutiskirje löytää tiensä perille. Se onnistuu helposti joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omissa tiedoissasi, kun olet kirjautuneena veturilaiseksi.

Etuja veturilaisille!

Katso Veturin Ajankohtaisista, mitä kaikkea Veturi sinulle tarjoaa!

Katso Veturin uusimmat edut

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista