Kuopiosta Helsinkiin

Jätä peukalokyydit muille ja kulje Kuopion ja Helsingin välillä mukavasti junalla! Matka sujuu lokoisasti, joko töitä tehden tai rentoutuessa. Hintakaan ei rasita lompakkoa, halvimmillaan junamatka maksaa vain 22,20 €. Edullisinta on reissata Säästölipulla – olitpa opiskelija, eläkeläinen tai lapsi. Säästä ostamalla lippusi ajoissa!
 

Osta halvat junaliput Kuopio–Helsinki -reitille

Matkusta Kuopiosta Helsinkiin helposti ja nopeasti junalla. Valitse sopiva matkustusajankohta ja hinta. Kun ostat lippusi ajoissa, säästät enemmän.

 

Ripeästi perille Helsinkiin

Matkusta nopeasti Kuopiosta kohti Helsinkiä junalla. Matka-aika Kuopiosta Helsinkiin kestää vain hiukan päälle neljä tuntia. Kuopion ja Helsingin välinen 336 kilometriä. Reitillä juna ohittaa paljon kaunista järvimaisemaa. Kuopiosta Helsinkiin on kolme suoraa junavuoroa joka päivä. Lisäksi arkisin ja lauantaisin kulkee kaksi aikaista aamuvuoroa. Sunnuntaisin voit myös matkustaa Helsinkiin suoralla vuorolla jo aamulla tai illalla.

 

 

Tiesitkö tämän Kuopion ja Helsingin välisestä reitistä?

Junat Helsingistä Kuopioon kulkee Savon rataa pitkin. Savon rataan kuuluu Kouvola–Iisalmi-väli, joka on pituudeltaan 358 kilometriä. Radan osuus Kouvolasta Kuopioon avattiin vuonna 1889. Helsingin rautatieaseman tunnistettavimmat piirteet ovat ehdottomasti kivimiehet. Lyhtyjä kantavat patsaat painavat yli 10 000 kiloa. Vuonna 2013 kivimiehet kävivät pesulla ja huollossa, kun asemarakennuksen seinäremontti oli käynnissä.

 

Junat Kuopiosta Helsinkiin pysähtyvät näillä asemilla

 

Matkalle Helsinkiin – katso video

Kesällä 2017 Iina ja Paula matkustivat junalla ympäri Suomen tutustuen eri kaupunkeihin. Lähtisitkö sinä kesäretkelle Pasilaan? Katso videosta loput Helsingin matkavinkit!