Seilaa junalla Kotkan Meripäiville

 
Kotkan Ruusun ei tarvitse enää odottaa, sillä Kotkan Meripäivät tuovat kaupungin täyteen juhlijoita. Meripäivien tapahtumia riittää koko viikolle, aina torstaista 26.7. sunnuntaihin 29.7. saakka. Junalla pääset Kotkaan mukavasti ja ympäristöystävällisesti.
 

Meripäiville raiteita pitkin – katso tästä parhaat junaliput

Matka taittuu nopeasti maisemia katsellessa – joko ystävien tai perheen kanssa. Varmista huoleton matkasi Kotkaan ostamalla junaliput hyvissä ajoin!

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

 

Ohjelma Kotkan Meripäivillä 26.–29.7.2018

Upeat Kotkan Meripäivät ovat täynnä ohjelmaa kaikenikäisille. Tapahtuma sijoittuu 26.7.–29.7. Kotkan Kantasatamaan, Kauppakadulle ja Kauppatorille.

Meripäivien kuumimmat bileet juhlitaan Kantasataman välilaiturin katetulla V2-areenalla. Monipuolisen musiikkitarjonnan lisäksi Meripäivillä on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Luvassa on muun muassa avajaisparaati, alueohjelmaa, tivoli, taidenäyttelyitä ja urheilutapahtumia.

Festivaalihumussa ovat mukana myös Lasten Meripäivät ja merimarkkinat.

Artistivahvistuksina ovat Mira Luoti, CMX, Happoradio, Ismo Alanko, Pauli Hanhiniemen retkue, Stam1na ja Erja Lyytinen. Lavalle nousee myös koskettava Amy Winehouse -tribuutti.

Katso lisää Kotkan Meripäivien ohjelmasta

Osta aiemmin, maksa vähemmän

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi aina edullisen Säästölipun.

Osta edullinen Säästölippu

 

Nopeus on valttia

Junamatka Kouvolasta Kotkaan taittuu nopeimmillaan vain 42 minuutissa.

Helsingistä matka kestää nopeimmillaan kaksi tuntia ja kuusi minuuttia.

Vihreästi perille

Juna on ympäristöystävällinen ja mukava tapa matkustaa, isollakin porukalla!