Nappaa kiinnostavimmat menovinkit – juna vie sujuvasti perille!

Juna vie sujuvasti ja ympäristöystävällisesti kiinnostavimpiin tapahtumiin. Olemme keränneet kiinnostavimmat menovinkit Sinua varten. Tutustu vauhdikkaisiin tapahtumiin sekä Veturin etuihin. Varmista huoleton reissuelämys ja hyppää junan kyytiin!
 

Festarijunalla Ilosaareen
12.–14.7.2019

Joensuun Laulurinne täyttyy juhlijoista, kun Ilosaarirock marssittaa musiikkitaivaan tähdet lavoille. Lisätyt junavuorot takaavat huolettoman ja ympäristöystävällisen festarimatkan.

Raiteet vievät Ruisrockiin
5.–7.7.2019

Ruissalossa vietetään perinteisesti kesän aurinkoisin viikonloppu maailmanluokan artistien tahdissa. Nauti huolettomasta ruissiviikonlopusta festarijunalla.

Hetkessä Jyväskylän
Neste Ralliin 1.–4.8.2019

Rallimaailman kerma kokoontuu jälleen legendaarisen vauhdikkaaseen MM-osakilpailuun Jyväskylän sorateille. Ekstrajunat kuljettavat perille helposti ja ympäristöä säästäen.

Junalla Jukolan viestiin
15.–16.6.2019

Suunnistajien vuoden kohokohta Jukolan viesti järjestetään Kangasalla. Junalla pääset helposti ja ympäristöä ajatellen perille.

Rautateitse Rockfesteille
7.–9.6.2019

Rockfest on metallifanille silkkaa juhlaa, kun lavalle nousevat mm. KISS, Def Leppard, Slipknot ja Disturbed. Festarijuna Hyvinkäälle on mukavuuden ja luonnon ystävän valinta.

Junalla Metallican keikalle Hämeenlinnaan 16.7.2019

Kantolan tapahtumapuisto järisee Metallican soitosta 16.7. Osta junalippusi ajoissa ja vietä unohtumaton keikkapäivä. 

Veturin kesäetu Särkänniemeen

Vietä kesän hauskin päivä Särkänniemessä – ja vielä toinenkin! Veturilaisena saat seuraavan päivän huvipuistorannekkeen puoleen hintaan koko perheelle. Etu on voimassa 24.8. asti.

Osta aiemmin, maksa vähemmän – säästölipuilla matkustat aina edullisesti

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Osta lippusi ajoissa ja varmista itsellesi entistä edullisen Säästölipun.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Osta aiemmin, maksa vähemmän

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi aina edullisen Säästölipun.

Osta edullinen Säästölippu