Nappaa kiinnostavimmat menovinkit – juna vie sujuvasti perille!

Juna vie sujuvasti ja ympäristöystävällisesti kiinnostavimpiin tapahtumiin. Olemme keränneet kiinnostavimmat menovinkit Sinua varten. Tutustu vauhdikkaisiin tapahtumiin sekä Veturin etuihin. Varmista huoleton reissuelämys ja hyppää junan kyytiin!
 

Ilmainen sisäänpääsy veturilaisille Powerparkiin!

Veturilaiset pääsevät Pohjanmaan huvittelukeskukseen Powerparkiin veloituksetta koko kesän, aina 10.8. asti.

Junaile Kouvolan Asuntomessuille
12.7–11.8.

Tämän kesän Asuntomessut järjestetään Kouvolassa, idyllisessa Korian Pioneeripuistossa 12.7.–11.8. Junalla pääset kätevästi paikalle kaikkialta Suomesta!

Juna vie Pori Jazziin
12.–20.7.2019

Jazzjuna vie musiikin ystävät Kirjurinluodolle. Osta junalippusi ajoissa, sillä parhaat paikat myydään nyt!

Raiteet vievät Tammerfestiin
18.–20.7.2019

Suomalaisen musiikin timanttisimmat esiintyjät valtaavat Ratinanniemen. Festarijunalla pääset perille nopeasti – muista ostaa junalippusi ajoissa ennakkoon!

Junalla Ed Sheeranin keikoille
23.–24.7.2019

Poptaivas aukeaa Malmin lentokentällä maailmantähti Ed Sheeranin vetäessä keikan peräkkäisinä päivinä. Lisäjunien kyydissä pääset konsertteihin nopeasti ja pienellä hiilijalanjäljellä.

Raiteita pitkin Kotkan Meripäiville
25.–28.7.2019

Juna kuljettaa Kotkan Meripäivien humuun mukavasti ja ympäristöystävällisesti. Meripäivät ovat täynnä hauskaa ohjelmaa ja upeita konsertteja.

Hetkessä Jyväskylän
Neste Ralliin 1.–4.8.2019

Rallimaailman kerma kokoontuu jälleen legendaarisen vauhdikkaaseen MM-osakilpailuun Jyväskylän sorateille. Ekstrajunat kuljettavat perille helposti ja ympäristöä säästäen.

Rautahepo alle ja kohti Lahden Kuninkuusraveja 2.–4.8.2019

Legendaariset kuninkuusravit kokoavat raviyhteisön Lahteen nauttimaan suomenhevosista ja musiikkiohjelmasta. Tapahtumaan pääset helposti ja ympäristöystävällisesti junalla.

Junalla Tampereen Teatterikesästä nauttimaan
5.–11.8.2019

Tampere muuttuu viikon ajaksi Suomen teatteripääkaupungiksi. Juna ja lisävuorot takaavat viihtyisän ja ympäristöystävällisen teatterimatkan.

Festarijunalla Rammsteinin keikoille 9.–10.8.2019

Ratinassa räjähtää, kun metallimusiikin kärkinimi Rammstein tuo kiertueensa Tampereelle. Junamatka ja ekstrajunavuorot takaavat huolettoman ja ympäristöystävällisen keikkareissun.

Blockfestiin junalla 16.–17.8.2019

Blockfest valtaa Tampereen 16.–17.8.2019. Lähde junalla nauttimaan kovimmista hiphop-artisteista ja uniikista kaupunkifestaritunnelmasta.

Veturi-etu: Linkkumyllyn välinevuokraus alennushintaan

Sielu ja ruumis nauttivat Linkkumyllyn luonnonläheisestä tunnelmasta. 15.8. asti pääset hyödyntämään 20 % alennuksen kajakki-, kanootti- ja SUP-lautavuokrauksista.

Veturin kesäetu Särkänniemeen

Vietä kesän hauskin päivä Särkänniemessä – ja vielä toinenkin! Veturilaisena saat seuraavan päivän huvipuistorannekkeen puoleen hintaan koko perheelle. Etu on voimassa 24.8. asti.

Veturi-etu: Sähköpyörävuokra ja pyöräsafari –20 %

Vietä kesän paras päivä Turussa! Veturilaisena saat 20 % alennuksen sähköpyörän vuokrasta tai opastetusta pyöräsafarista. Varaa pyörä ja osta junalippusi Turkuun, sillä parhaat paikat myydään nyt.

Osta aiemmin, maksa vähemmän – säästölipuilla matkustat aina edullisesti

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Osta lippusi ajoissa ja varmista itsellesi entistä edullisen Säästölipun.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Suuntaa päiväseikkailulle!

Tänä kesänä kannattaa ottaa kotimaan matkakohteet haltuun. Nappaa liput ja lähde päiväseikkailuun perheen tai kaverin kanssa.

Suunnittele oma päiväseikkailusi

 

Säästölipulla edullisesti!

Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi aina edullisen Säästölipun.

Osta edullinen Säästölippu