VR Design

Tervetuloa yhteiselle kehitysmatkalle!

Täältä löydät tietoa meneillään olevista kehitysprojekteistamme – siitä mitä, miten ja milloin kehitämme digitaalisia palveluitamme.

Tähtäimessä täyden kympin palvelut

Haluamme palvella sinua entistä paremmin ja yksilöllisemmin. Siksi olemme uudistamassa myyntikanavamme ja digitaaliset palvelumme askel askeleelta. Ensin uudistamme lippuautomaatit, seuraavana vuorossa ovat mobiiliapplikaatio ja verkkokauppa. Kaikissa näissä tähtäämme täyden kympin palveluun – jotta sinun matkustus- ja asiointikokemuksesi olisi ensiluokkainen.

Näitä asioita teemme

Reissupaketti-pilotti

Isojen uudistusten tekeminen kerralla ei ole helppoa. Siksi kehitystyötä tehdään askel askeleelta, jotta voimme varmasti vastata tarpeisiisi mahdollisimman hyvin. Reissupaketti-pilotissa ensimmäistä versiota uudesta palvelustamme pääsee kokeilemaan rajattu, usein matkustavien testiryhmä. Pilotti kestää koko kesän aina syyskuun loppuun saakka.

Haluatko pilottiin mukaan? Tutustu pilottiin ja ilmoittaudu mukaan!

Uusi verkkosivu vr.fi

Olemme kuunnelleet teitä herkällä korvalla ja kyllä, tiedämme että verkkosivumme ei toimi aina niin kuin sen pitäisi. Onneksi myös vr.fi-sivun uudistus on käynnissä. Tavoitteenamme on rakentaa verkkopalvelu, joka mahdollistaa mutkattoman matkan tekemisen ihan jokaiselle meidän asiakkaalle. Haluamme, että vr.fi-sivulta löytyvä sisältö helpottaa junamatkustamistasi ja edesauttaa loistavan asiakaskokemuksen toteutumisen.

Lippuautomaatit

Osana kehitystyötä uudistamme myös lippuautomaattimme – haluammehan, että asiakaskokemus on sujuva myös automaateilla asioidessa. Tällä hetkellä testaamme uusia automaatteja Helsingin ja Järvenpään asemilla. Kehitämme automaatteja palautteidenne perusteella, tule siis mukaan testaamaan ja kertomaan mielipiteesi.

Tutustu uudistuviin automaatteihin