Kaukoliikenteen aikataulut

 

Aikatauluhaku

Voit hakea kaikkia kotimaan aikatauluja valitsemalla lähtö- ja määräaseman sekä aikataulun voimassaoloajan. Tarkennetulla haulla voit tehdä aikatauluhakuja viikonpäivän, lähtöajan, vaihtojen, junatyypin tai junan palveluiden mukaan.

 

Aikataulut 10.12.2017–17.6.2018

Löydät aikataulut kaudelle 10.12.2017–17.6.2018 kätevästi verkkokaupasta.

 

Kaukoliikenteen aikataulut yhteysväleittäin

Alasvetovalikosta voit valita kaukoliikenteen aikataulun yhteysvälin mukaan. Juhlapyhäliikenteen mahdolliset muutokset on huomioitu aikatauluissa.

19.6.–9.12.2017

 

Asemien aikataulut

Alasvetovalikosta näet kaikkien kaukoliikenteen asemien aikataulut.

19.6.–9.12.2017

 

Liityntäbussiyhteydet

Kirkkonummi–Karjaa

Y-junan pääteasema on Siuntio, eikä junia kulje Inkooseen/Karjaalle asti. VR järjestää asiakkaille junatarjontaa täydentävän liityntäkuljetuksen välillä Kirkkonummi–Inkoo–Karjaa.

Lue lisätietoja

 

Vaasa–Seinäjoki

Kaukojunat eivät pysähdy Ylistaron, Isonkyrön ja Laihian asemilla, mutta VR:n liityntäbussi täydentää alueen junayhteyksiä. Junat pysähtyvät edelleen Tervajoen asemalla ja bussin kyytiin pääsee läheltä taajamien keskustoja.

Lue lisätietoja

 

Hae aikatauluja

Voit hakea aikatauluja valitsemalla lähtö- ja määräaseman sekä matkustuspäivän ja -ajankohdan. Juhlapyhäliikenteen mahdolliset muutokset on huomioitu verkkokaupassa.

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Aikataulujen katselu

Sivulla olevat aikataulut löytyvät PDF-tiedostoina. PDF-tiedostojen katselua varten tarvitset Acrobat Readerin asennettuna koneellesi. Voit ladata ilmaisen ohjelman Adoben sivuilta.

Matkustajamukavuutta energiatehokkaasta ajotavasta

Energiatehokas ajotapa lisää matkustajamukavuutta, kun ajetaan mahdollisimman ennakoitavasti ja täsmällisesti aikataulun mukaan. Ajaessa vältetään voimakkaita kiihdytyksiä ja jarrutuksia.

Videolla veturinkuljettaja kertoo, miten energiatehokas ajotapa näkyy hänen työssään.

Lue lisää energiatehokkuudesta