Kaukoliikenteen aikataulut


Aikatauluhaku

Voit kaikkia kotimaan hakea aikatauluja valitsemalla lähtö- ja määräaseman sekä aikataulun voimassaoloajan. Tarkennetulla haulla voit tehdä aikatauluhakuja viikonpäivän, lähtöajan, vaihtojen, junatyypin tai junan palveluiden mukaan.

Aikataulut 20.6.–14.8.2016

Alasvetolaatikosta löydät kaukoliikenteen aikataulut ajalle 20.6.–14.8.2016.
Aikataulun mukaiset liput tulevat myyntiin tiistaina 3.5.

Pdf-tiedostojen katselua varten tarvitset Acrobat Readerin asennettuna koneellesi. Voit ladata ilmaisen ohjelman Adoben sivuilta.

 


Liityntäyhteydet Kirkkonummelta Karjaalle alkaen 29.3

27.3. alkaen Y-junan pääteasema on Siuntio, eikä junia kulje Inkooseen/Karjaalle asti. VR järjestää 29.3 alkaen asiakkaille junatarjontaa täydentävän liityntäkuljetuksen välillä Kirkkonummi-Inkoo-Karjaa.

Lue lisätietoja


Kaukoliikenteen aikataulut yhteysväleittäin

Alasvetovalikosta voit valita kaukoliikenteen aikataulun yhteysvälin mukaan. Juhlapyhäliikenteen mahdolliset muutokset on huomioitu aikatauluissa.

Pdf-tiedostojen katselua varten tarvitset Acrobat Readerin asennettuna koneellesi. Voit ladata ilmaisen ohjelman Adoben sivuilta.

Voimassa 27.3.2016-19.6.2016


Asemien aikataulut

Alasvetovalikosta näet kaikkien matkustajaliikenteen asemien aikataulut, sekä kauko- että lähiliikenteen.

Voimassa 27.3.2016-19.6.2016 

 


Hae aikatauluja

Voit hakea aikatauluja valitsemalla lähtö- ja määräaseman sekä matkustuspäivän ja -ajankohdan. Juhlapyhäliikenteen mahdolliset muutokset on huomioitu verkkokaupassa.

 

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Matkustajamukavuutta energiatehokkaasta ajotavasta

Energiatehokas ajotapa lisää matkustajamukavuutta, kun ajetaan mahdollisimman ennakoitavasti ja täsmällisesti aikataulun mukaan. Ajaessa vältetään voimakkaita kiihdytyksiä ja jarrutuksia.

Videolla veturinkuljettaja kertoo, miten energiatehokas ajotapa näkyy hänen työssään.

Lue lisää energiatehokkuudesta