Tarjoukset ja vinkit

Valitse kiinnostavimmat matkakohteet

Huippuedullisesti viikonloppuun!

Matkusta huippuedullisesti junalla kevään viikonloppuihin. Runsaasti paikkoja suosituille reiteille. Opiskelijana saat jo edullisista hinnoista vielä 50 % lisäalennuksen.

Yö junassa alk. 59 €

Hyödynnä yöjunatarjous ja matkaa mukavasti makuuvaunussa alkaen 59 €/ hlö makuupaikalla. Tarjous on myynnissä vain veturilaisille 14.4. alkaen, kaikille 17.4.-15.5. 2015.

Baletti All Stars etuhintaan veturilaisille

Näe Kansallisbaletin parhaat tanssikohtaukset etuhintaan! Veturilaisille kaksi lippua yhden hinnalla Baletti All Stars -tapahtumiin Helsingissä 23.5. ja Oulussa 29.5.2015.

Robert’s Coffee -tarjous veturilaisille

Pasilan ja Tikkurilan rautatieaseman Robert’s Coffee -kahviloissa pieni kahvi ja täytetty croissant 5 € (norm. 7 €) Veturin mobiilikortin esittävälle VR:n Veturi-asiakkaalle 31.5.2015 saakka.

Erikoistarjous veturilaisille

Kaipaatko pientä irtiottoa arkeen? Lähde vuorokauden risteilylle Viking Gracella Turusta. Veturilaisena saat jopa 30 % alennusta päivän risteilyhinnoista.

Katso kaikki Pietarin tarjoukset ja vinkit

Suurkaupunki Pietari on vain kolmen ja puolen tunnin junamatkan päässä. Katso matkavinkit, paikallisten suositukset ja matkapaketit joilla matkasi onnistuu varmasti.

Etuhintaan Kiasmaan

Veturi-kortilla 2 €:n hintaetu Kiasman Robert Mapplethorpe –näyttelyyn itselle ja kaverille 20.4 – 20.5.2015.

Cumulus-tarjous veturilaisille

Lähde kaupunkilomalle kotimaahan. Cumuluksen tarjous Veturi-asiakkaille alk. 70 €/ yö. Tarjous on voimassa vain Veturi-asiakkaille torstaista sunnuntaihin ajalla 6.4.-21.6.2015.

Eko-luokan hinnalla DuettoPlus-ravintolavaunuun

Kokeile DuettoPlus-matkaa Eko-luokan hinnalla! Voit ostaa yläkerran DuettoPlus-osastoon Ennakkolipun tai Peruslipun.

Opiskelijalle lähiliikenteen kausilippu -25 %

Lähiliikenteessä junalla matkustaminen on nyt opiskelijalle entistä edullisempaa. Etu koskee 14 – 365 päivän lähiliikenteen kausilippuja koko lähiliikenteen alueella.

Veturi-kortilla kolmioleipä 4 €

Veturilainen, esitä Veturi-korttisi Avecran ravintolavaunussa ja saat kolmioleivän hintaan 4 €. Tarjous on voimassa 1.3.-5.5.2015.

Veturi-kortilla edullisesti Luomuksen kohteisiin

Veturilaiset pääsevät nyt etuhintaan tutustumaan Helsingissä Luonnontieteellisen keskusmuseon (Luomus) kolmeen seikkailijoille sopivaan kohteeseen.

Edullisesti Tampereen Työväen Teatteriin!

Veturi-etuna saat 4 €:n alennuksen Tampereen Työväen Teatterin Valokuvavarkaat -näytelmän peruslipuista (norm. 28 €)

Yöjuna Tolstoilla edullisesti Moskovaan

Lähde eksoottisella Tolstoi-yöjunalla tutustumaan Moskovan vilskeeseen. Ostamalla lipun ennakkoon voit säästää kymmeniä euroja.

Veturi-kortilla salaatti 6 €

Veturi-asiakkaille iso salaatti kahdella vapaavalintaisella täytteellä 6 € (norm. 9,90 €) Helsingin, Turun, Tampereen ja Seinäjoen rautatieasemien Baguette & Co -ravintoloista.

Edullisesti Ennakkolipulla

Nyt saatavilla uusi, entistä edullisempi Ennakkolippu. Mitä aiemmin ostat, sitä halvemmalla matkustat!

Veturi-kortilla kahvi + croissant 3,50 €

Veturilainen, esitä Veturi-korttisi Avecran ravintolavaunussa ja saat kahvin ja croissantin hintaan 3,50 €. Tarjous on voimassa 1.3.-5.5.2015.

LaivaJuna -50 %

Rentoudu risteilyllä tai tutustu Tukholmaan. Varaa laivamatka ja hyödynnä edullinen junamatka! 7.1. - 30.6.2015 tehtäviin Tallink Siljan ja Viking Linen laivamatkoihin liittyvistä junamatkoista saat 50 % laivajuna-alennusta.
 

Holiday Club Katinkulta ja Saimaa -15 %

15 % alennus Veturi-asiakkaille kylpylähotellien ja Villas-lomahuoneistojen päivän majoitushinnasta. 

Veturi-kortilla pehmis 1,50 €

Veturin mobiilikortilla saat pehmiksen hintaan 1,50 € (norm. 2,90-3 €) Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemien Stop@Station-kioskeista 16.3.-31.5.2015.

Veturilaisten lippuetu Kansallisteatteriin

Veturilaisille 5 euron lippuetu Pirkko Saision ja Jussi Tuurnan SLAVA! Kunnia. –näytelmän näytäntöihin 13. ja 20.4. sekä 8. ja 13.8.2015.

Lomalle pohjoiseen

Suuntaa vapaille pohjoiseen. Junalla pääset kätevästi nauttimaan Lapin luonnosta ja monipuolisista aktiviteeteista.

Veturilaisten etuja Levillä

Tule viihtymään Leville ja nauttimaan talven tarjoamista elämyksistä. Leviltä löytyy jokaiselle jotakin. Junalla pääset mukavasti Kolariin tai Rovaniemelle saakka ja sieltä bussilla perille Leville.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Mitä jos jäisitkin yöksi?

Varaa hotellihuone edullisesti Booking.com:ilta.

 

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat parhaita tarjouksia ja muita etuja, lisäksi asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa.
Lue lisää Veturista