Tarjoukset ja matkavinkit

Valitse kiinnostavimmat matkakohteet

SuperSäästö veturilaisille

Nyt eivät elämykset ole junalipun hinnasta kiinni. SuperSäästössä on mahtava määrä reittejä ainoastaan 5 euroa/suunta! Matkat myynnissä nyt jopa 28.2.2015 saakka, matkustusaika 2.3.2015 saakka.

Opiskelijalle lähiliikenteen kausilippu -25 %

Lähiliikenteessä junalla matkustaminen on nyt opiskelijalle edullisempaa, sillä saat kausilipusta 25 % hinnasta pois. Etu koskee 14 – 365 päivän lähiliikenteen kausilippuja koko lähiliikenteen alueella.

Cityloma Rovaniemellä Lapland Hotel Sky Ounasvaara

Lähde lomalle kaupunkitunturiin Rovaniemelle. Veturi ja Lapland Hotel Sky Ounasvaara ovat koonneet veturilaisille mahtavan lomapaketin!

Interrail-liput nyt - 15 %

Nyt saat 15 % alennuksen Interrailin Global Passista. Tarjous koskee kaikki ikäryhmiä. Myyntiaikaa 31.3.2015 saakka. Lipun käyttöönotto viimeistään 16.5.2015

Veturilaisten lippuetu Kansallisteatteriin

Veturilaisille 5 euron lippuetu Pirkko Saision ja Jussi Tuurnan SLAVA! Kunnia. –näytelmän kaikkiin maaliskuun näytäntöihin.

Veturilaisten etuja Levillä

Tule viihtymään Leville ja nauttimaan talven tarjoamista elämyksistä. Leviltä löytyy jokaiselle jotakin. Junalla pääset mukavasti Kolariin tai Rovaniemelle saakka ja sieltä bussilla perille Leville.

Ystävänpäiväetu veturilaisille Tampereen Työväen Teatterissa

Tampereen Työväen Teatteri tarjoaa Veturin ystävänpäiväetuna liput etuhintaan 20 €/hlö (norm. 36 €) Vielä ehtii –komediaan 13.3. klo 19.00. 

Lapland Hotels

Lapin laajin hotelliketju tarjoaa Lapin-lomasi juuri sellaisena kuin sinä sen haluat. Lomakohteet sijaitsevat eri puolilla kauneinta Lappia. Veturilaiset saavat nyt alennusta varaushinnoista 1.1.–8.3.2015 välisenä aikana.

Lisäalennus opiskelijoiden viikonloppulähtöihin -25 %

Opiskelijana saat nyt valituilla lähdöillä 25 % lisäalennuksen normaalin opiskelija-alennuksen lisäksi, kun ostat lippusi enintään 24 tuntia ennen matkaa.
 

Katso kaikki Pietarin tarjoukset ja vinkit

Suurkaupunki Pietari on vain kolmen ja puolen tunnin junamatkan päässä. Katso matkavinkit, paikallisten suositukset ja matkapaketit joilla matkasi onnistuu varmasti.

Edullisesti Ennakkolipulla

Nyt saatavilla uusi, entistä edullisempi Ennakkolippu. Mitä aiemmin ostat, sitä halvemmalla matkustat!

Holiday Club Katinkulta ja Saimaa -15 %

15 % alennus Veturi-asiakkaille kylpylähotellien ja Villas-lomahuoneistojen päivän majoitushinnasta. 

Veturi-kortilla ruoka-annos 10 €

Veturilainen, esitä Veturi-korttisi Avecran ravintolavaunussa ja saat lämpimän ruoka-annoksen hintaan 10 €. Etusi jopa 4,90 €. Tarjous on voimassa 3.1.-28.2.2015.

Lomalle pohjoiseen

Suuntaa vapaille pohjoiseen. Junalla pääset kätevästi nauttimaan Lapin luonnosta ja monipuolisista aktiviteeteista.

Veturi-kortilla edullisesti LumiLinnaan

Kemin LumiLinna tarjoaa elämyksiä lapsille ja aikuisille. Perhelippu edullisesti Veturi-kortilla vain 40 €.

LaivaJuna -50 %

Rentoudu risteilyllä tai tutustu Tukholmaan. Varaa laivamatka ja hyödynnä edullinen junamatka! 7.1. - 30.6.2015 tehtäviin Tallink Siljan ja Viking Linen laivamatkoihin liittyvistä junamatkoista saat 50 % laivajuna-alennusta.
 

Eko-luokan hinnalla DuettoPlus-ravintolavaunuun

Kokeile DuettoPlus-matkaa Eko-luokan hinnalla! Voit ostaa yläkerran DuettoPlus-osastoon Ennakkolipun tai Peruslipun.
Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Mitä jos jäisitkin yöksi?

Varaa hotellihuone edullisesti Booking.com:ilta.

 

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat parhaita tarjouksia ja muita etuja, lisäksi asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa.
Lue lisää Veturista