Tarjoukset ja edut

Junalla matkustat edullisesti ja mukavasti ympäri Suomen. Hyödynnä tarjoukset ja edut heti!

Kerää kesärahaa jopa 40 €!

Mitä enemmän ostat Veturi-tunnuksillasi maalis-toukokuun aikana, sitä enemmän hyödyt. Ostamalla esimerkiksi 200 euron arvosta saat kesäkuussa 10 euron arvoisen matkasetelin. Näytä ja käytä tunnuksiasi!

Veturi-etu Heurekaan

Tiedekeskus Heureka Vantaalla on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille ja perille pääset kätevästi junalla. Veturin mobiilikortilla saat 25 % alennuksen Heurekan pääsylipuista 25.5.–26.6.2016 välisenä aikana.

Veturi-etuna kaksi maksutonta Viaplay-kuukautta

Nyt veturilaisille eksklusiivinen etu Viaplaylta – kaksi kuukautta veloituksetta. Voit katsoa elokuvia ja sarjoja myös offline-tilassa eli vaikka junassa tai laiturin nokassa mökillä.

Veturi-etu Ilmajoen Musiikkijuhlille!

Veturi-etuna saat kaksi lippua yhden hinnalla kriitikkojen kehumaan Elämälle-oopperaan, joka palaa Ilmajoen Musiikkijuhlien ooppera-areenalle jälleen kesällä 2016.

Veturi-etu Kaunis Kanavareitti -saaristoristeilylle

Veturilaiset pääsevät nyt osallistumaan Kaunis Kanavareitti -saaristoristeilylle etuhintaan! Lisäksi kesäetuna lämmin juoma veloituksetta laivan kahvilasta.

Veturi-etu Stop@Station-kioskeilta

Veturi-kortilla helpotusta makeannälkään touko- ja kesäkuun ajan Stop@Station-kioskeilta Helsingissä ja Tikkurilassa!

Veturi-etu Helsingin asemaravintoloissa

Tule nauttimaan laadukkaista italialaisista viineistä Helsingin rautatieasemalla! Veturilaisena saat 0,75 litran viinipullon etuhintaan 29 € (norm. 35 €).

Veturi-kortilla kestoetuja junissa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.
Lue lisää Veturista

Mitä jos jäisitkin yöksi?

Varaa hotellihuone edullisesti Booking.com:ilta.

 

Kerää kesärahaa!

Mitä enemmän ostat Veturi-tunnuksillasi maalis-toukokuun aikana, sitä enemmän hyödyt. Ostamalla esimerkiksi 200 euron arvosta saat kesäkuussa 10 euron arvoisen matkasetelin. Näytä ja käytä tunnuksiasi!

Lue lisää