Tarjoukset ja edut

Junalla matkustat edullisesti ja mukavasti ympäri Suomen. Hyödynnä tarjoukset ja edut heti!

Kerää kesärahaa jopa 40 €!

Mitä enemmän ostat Veturi-tunnuksillasi maalis-toukokuun aikana, sitä enemmän hyödyt. Ostamalla esimerkiksi 200 euron arvosta saat kesäkuussa 10 euron arvoisen matkasetelin. Näytä ja käytä tunnuksiasi!

Veturi-etu Helsingin asemaravintoloissa

Tule nauttimaan laadukkaista italialaisista viineistä Helsingin rautatieasemalla! Veturilaisena saat 0,75 litran viinipullon etuhintaan 29 € (norm. 35 €).

Mukava lomapäivä Helsingissä!

Nauti lomaretkestä majoittumalla aivan Helsingin keskustaan, uudistettuun Holiday Inn City Centre -hotelliin. Veturilaisena etusi on jopa 18 prosenttia.

Ostoksille Pietariin!

Löydä nyt itse mannermainen metropoli nurkan takaa ja halvemmalla kuin aikoihin. Allegrolla pääset päivittäin nopeasti ja mukavasti keskustasta keskustaan, ma-to vain 29 eurolla, kun ostat lipun ajoissa.

Veturi-kortilla kestoetuja junissa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Lomalle pohjoiseen

Suuntaa vapaille pohjoiseen. Junalla pääset kätevästi nauttimaan Lapin luonnosta ja monipuolisista aktiviteeteista.

Katso kaikki Pietarin tarjoukset ja vinkit

Suurkaupunki Pietari on vain kolmen ja puolen tunnin junamatkan päässä. Katso matkavinkit, paikallisten suositukset ja matkapaketit joilla matkasi onnistuu varmasti.

Yöjuna Tolstoilla edullisesti Moskovaan

Lähde eksoottisella Tolstoi-yöjunalla tutustumaan Moskovan vilskeeseen. Ostamalla lipun ennakkoon voit säästää kymmeniä euroja.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.
Lue lisää Veturista

Mitä jos jäisitkin yöksi?

Varaa hotellihuone edullisesti Booking.com:ilta.

 

Kerää kesärahaa!

Mitä enemmän ostat Veturi-tunnuksillasi maalis-toukokuun aikana, sitä enemmän hyödyt. Ostamalla esimerkiksi 200 euron arvosta saat kesäkuussa 10 euron arvoisen matkasetelin. Näytä ja käytä tunnuksiasi!

Lue lisää