Tarjoukset ja edut

Junalla matkustat edullisesti ja mukavasti ympäri Suomen. Hyödynnä tarjoukset ja edut heti!

Veturi-etu: Matkamessuille etuhintaan

Avaa ovet unelmiesi matkaan! Veturi-etuna saat alennusta aikuisten normaalilipun hinnasta. Valmistaudu kohtaamaan maailma ja osta messulippusi hyvissä ajoin – saat liput edullisemmin ennakkoon.

Veturi-etuna maittavat murkinat karvakamuille!

Veturilaisuudestasi hyötyvät nyt myös lemmikkisi! Veturilaisena saat 20 % alennusta Hau-Hau Championin ja PrimaCatin kuiva- ja märkäruoista PetNetstoresta.

Veturilaisille liput etuhintaan Sata Lasissa -musiikki-iloitteluun!

Herää talvihorroksesta Sata Lasissa -musiikki-ilottelun kanssa! Veturilaisena saat hersyvät alennukset lippujen hinnoista. Varaa lippusi pian – etu on voimassa 31.1.2017 saakka.

Etuja ALLEGRO® junan asiakkaille!

Allegron asiakkailla on hyvät oltavat! Nyt voit nauttia lukuisista eduista Helsingin-matkasi aikana. Tarjoamme etuja erilaisiin nähtävyyksiin, ja voit myös nauttia tarjouksista hotelleissa ja ravintoloissa.

Veturi-kortilla kestoetuja junissa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Vierailulla Helsingin seudulla?

Helsingin seudulla pääsee matkustamaan kätevästi joko mobiililipulla tai vuorokausilipulla. Vuorokausilipun voit ostaa etukäteen verkkokaupasta 1–7 päiväksi. HSL Mobiililippu -sovelluksella voit osta kertalipun, joka on voimassa 80 minuuttia ostohetkestä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista

Mitä jos jäisitkin yöksi?

Varaa hotellihuone edullisesti Booking.com:ilta.