Tarjoukset ja edut

Junalla matkustat edullisesti ja mukavasti ympäri Suomen. Hyödynnä tarjoukset ja edut heti!

Ultra Bran kirja etuhintaan!

Sokeana hetkenä -kirjassa pääset uppoutumaan yhtyeen mielenkiintoisiin taustoihin. Saat pitkään toivotun kirjan tilattua nyt edullisesti ennakkoon

Hyödynnä TUIn matkaetu!

Saat alennuksen TUIn matkoista Kanariansaarille, Egyptin Hurghadaan ja Domikaaniseen tasavaltaan. Varaa matkasi 30.9. mennessä – saat alennusta jopa jo alennetuista hinnoista!

Veturi-etu: edullisemmin kanavaristeilylle

Nauti Helsingin kauniista kesämaisemista sightseeing-risteilyllä. Pääset etuhintaiselle risteilylle koko kesän ajan, kun etu on voimassa 30.9. asti.

10 matkan sarjaliput nyt -20 %

Tiedossa useampi saman reittivälin matka? Sarjalipulla taitat ne edullisemmin – nyt 20 %:n alennuksella. Tarjous on voimassa 30.9.2018 asti!

Lähiliikenteen sarjaliput tarjouksessa!

Osta lähiliikenteen sarjaliput 20 % alennuksella VR Lähijunat -sovelluksesta tai osoitteesta beta.vr.fi!

Osta aiemmin, maksa vähemmän – säästölipuilla matkustat aina edullisesti

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Osta lippusi ajoissa ja varmista itsellesi entistä edullisen Säästölipun.

Etuja Allegro-junan asiakkaille!

Allegron asiakkailla on hyvät oltavat! Pääset nyt nauttimaan lukuisista eduista matkasi aikana. Vaihtuvat Allegro-edut tarjoavat edullisia kokemuksia ja tarjouksia ympäri Pietaria sekä Helsinkiä. 

Veturi-kortilla kestoetuja ravintolavaunussa!

Veturi-kortilla nyt yhä enemmän etuja. Monipuoliset edut ovat voimassa toistaiseksi kotimaan kaukoliikenteen ravintolavaunuissa Veturin mobiilikortilla.

Vierailulla Helsingin seudulla?

Helsingin seudulla pääsee matkustamaan kätevästi joko mobiililipulla tai vuorokausilipulla. Vuorokausilipun voit ostaa etukäteen verkkokaupasta 1–7 päiväksi. HSL Mobiililippu -sovelluksella voit osta kertalipun, joka on voimassa 80 minuuttia ostohetkestä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

 

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista