Jyväskylästä Helsinkiin

Pääset Jyväskylästä Helsinkiin näppärästi jopa 3 tunnissa ja 13 minuutissa! Junassa on lupa levähtää, tai voit työskennellä rauhassa. Lipun hintakaan ei pahemmin rasita kukkaroa. Muistathan ostaa Säästölippusi ajoissa ja matkustat edullisimmin – olitpa aikuinen, opiskelija, eläkeläinen tai lapsi.

 

Osta halvat junaliput Jyväskylä–Helsinki -reitille

Matkusta Jyväskylästä Helsinkiin helposti ja nopeasti junalla. Valitse sopiva matkustusajankohta ja hinta. Kun ostat lippusi ajoissa, säästät enemmän.

 

Jyväskylä–Helsinki junalla

Jyväskylästä nopeasti 

Jyväskylän ja Helsingin välinen etäisyys on 270 kilometriä, mutta junalla matka taittuu nopeimmillaan 3 tunnissa ja 13 minuutissa. Jyväskylän rautatieasemalta lähtee 17 junaa kohti Helsinkiä joka arkipäivä. Hintakaan ei kaada taloutta, sillä edullisimmillaan lippu maksaa vain 13,40 euroa.

 

Matkaa mukavasti Helsinkiin

Reilun kolmen tunnin matkan aikana ehdit katsoa elokuvan älypuhelimestasi tai lukea pitkän dekkarin loppuun. Matkan aikana on myös helppo työskennellä, sillä koko junassa toimii langaton verkko ja pistokepaikkoja löytyy kaikkialta junasta. Olipa sinulla sudennälkä tai pieni makeanhimo, ravintolavaunusta löydät aina sopivat eväät.

 

Tiesitkö tämän Jyväskylän ja Helsingin välisestä junareitistä?

Jyväskylän asema liitettiin Suomen rataverkkoon jo 1897, jolloin myös asemarakennus rakennettiin. Suomen kuvankauniiseen pääkaupunkiin pääsee Jyväskylästä helposti ja nopeasti. Helsinki on monien työmatkaajien päämäärä, mutta se on myös monen kotimaan matkailijan kohde. Satunnaisen vierailijan on helppo ihastua Helsingin nähtävyyksiin, ravintoloihin ja ostoskeskuksiin. Helsingin historiallinen keskusta on täynnä nähtävyyksiä Tuomiokirkosta Kiasmaan. Helsingin Rautatieasemalta matka jatkuu sujuvasti Suomen vilkkaimman joukkoliikenteen ansiosta – ota allesi stadin tapaan spora, metro tai dösä. HSL:n reittioppaasta löydät helposti osoitteen avulla parhaat reitit pääkaupunkiseudun tutkimiseen. 

 

Vihreästi raiteilla

Kun matkustat Jyväskylästä Helsinkiin junalla, teet samalla myös ekologisen valinnan. Matkalla energiaa kuluu vain 150 megajoulea, eikä hiilidioksidia vapaudu ympäristöön ollenkaan. Autolla samaan matkaan kuluu 270 megajoulea ja 20 kg hiilidioksidipäästöjä. Tutustu päästölaskurilla oman matkasi päästöihin ja energiakulutukseen.

 

Junat Jyväskylästä Helsinkiin pysähtyvät näillä asemilla

 

Matkakohteena Helsinki – katso video

Kesällä Iina ja Paula matkustivat junalla ympäri Suomen tutustuen eri kaupunkeihin. Lähtisitkö sinä kesäretkelle Pasilaan? Katso videosta loput Helsingin matkavinkit!