Junamatkustuksen ABC

Junamatkustuksen ABC johdattelee sinut junamatkalle pääkaupunkiseudun lähiliikenteeseen, Allegrolla ja Tolstoilla Venäjälle sekä yö- ja autojunalla pohjoiseen tai vastaavasti etelään. Junalla matkustaminen on helppoa ja vaivatonta!

Tervetuloa junamatkalle!

Kun suunnittelet junamatkaa, vertaile aikatauluja ja hintoja verkkokaupan avulla. Voit myös tutustua asemien ja junien palveluihin ennen matkalle lähtöä.

Venäjälle Allegro-junalla tai Tolstoilla

Allegrolla pääset nopeasti ja edullisesti Helsingistä Pietariin 3,5 tunnin matka-ajalla. Tolstoilla matkustat mukavasti yön yli Moskovaan.

Yöjunalla makuuvaunussa

Makuuvaunussa voit matkustaa mukavasti yön yli etelän ja pohjoisen välillä, nykyaikaisessa kaksikerroksisessa makuuvaunussa tai perinteisessä sinisessä makuuvaunussa.

AutoJunalla Lappiin

AutoJunalla matkustat mukavasti yön yli pohjoiseen tai vastaavasti etelään. Aamulla olet levänneenä perillä ja voit jatkaa virkeänä matkakohteeseesi.

Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä

Pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä matkustetaan HSL-alueella tai VR:n lähiliikennealueella.Tutustu alueisiin ja niillä käytettäviin junalippuihin lähiliikenteen ABC:ssä.

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Junalla Venäjälle

Allegrolla pääset nopeasti ja mukavasti Pietariin ja Tolstoi-junalla Moskovaan. Muistathan hankkia viisumin hyvissä ajoin ennen matkaa? Junaliput voit ostaa helposti verkkokaupasta.

Katso Venäjän-matkustuksen ABC

Interraililla Eurooppaan

Interrail-kortilla matkustat Euroopan junissa jopa kuukauden ajan. Katso vaihtoehdot ja osta oma korttisi aseman lipunmyynnistä.

Lue lisää