Junaliput yritysasiakkaille

Yrityslipulla työmatkalle helposti ja joustavasti

Yritysmatkustajille suunniteltu Yrityslippu on joustavin ja helpoin vaihtoehto junamatkustukseen. Yrityslipulla matkustat mukavasti Ekstra-luokassa, jossa hintaan sisältyy päivän lehdet sekä kahvi ja tee. Yrityslipun hintaan sisältyy rajoitukseton ja kuluton muutosoikeus sekä peruutusturva ennen junan lähtöä (peruutuskulu 10 €).

Lue lisää Yrityslipusta

 

Ryhmälipulla kätevästi koko porukalla
 

Ryhmälipulla koko porukka matkustaa mukavasti yhdessä niin kokous- kuin virkistäytymismatkoillakin. Tiedustele VR:n ryhmämyynnistä omalle ryhmällesi parhaiten sopivinta vaihtoehtoa junamatkalle.

Lue lisää ryhmälipusta

 

Helposti avoimella kertalipulla

Avoin kertalippu Eko- tai Ekstra-luokkaan tietylle yhteysvälille on vaivaton ratkaisu silloin, kun tarkka matkustusaika ei ole selvillä. Avoimeen kertalippuun sisältyvän istumapaikan voi varata helposti VR Mobiilista, yritysverkkokaupasta tai VR Asiakaspalvelusta. Avoin kertalippu on myynnissä ainoastaan yrityssopimusasiakkaille.

Tutustu avoimeen kertalippuun 

 

Samalla lipulla Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Matkustettaessa junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai lentoasemalta, tulee määränpääksi / lähtöpaikaksi valita Helsinki Lentoasema. Tällöin kaukoliikenteen lippu on voimassa koko junamatkan, myös Tikkurilasta lentoasemalle ja lentoasemalta Tikkurilaan. Vaihtoaika kauko- ja lähiliikenteen junien välillä on 80 minuuttia.

Junaliput lentoasemalle

 

Yrityksille suunnattujen lippujen lisäksi muista myös nämä:

 

Säästölippu

Säästölippu on edullisin lippuvaihtoehto, jonka hinta riippuu valitusta junavuorosta ja lähtöpäivästä. Säästölippu on ostettavissa varaustilanteen mukaan 0-60 vuorokautta ennen lähtöä. Säästölipun hintaan sisältyy istumapaikka Eko-luokassa. Voit muuttaa Säästölipun lähtöpäivää tai -aikaa (ei yhteysväliä tai suuntaa) palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta numerossa p. 0203 32039 ennen junan lähtöä (muutosmaksu 5 €/muutos). Lippuun on mahdollista ostaa peruutusturva (10 €). Voit ostaa Peruutusturvan myös muuttaessasi lippua. Säästölippuun voi ostaa lisäpalveluna istumapaikan myös DuettoPlus –vaunuun tai Ekstra-luokkaan. 

Lue lisää Säästölipusta

 

Peruslippu

Peruslippu on perushintainen junalippu, jonka hinta riippuu valitusta junavuorosta ja lähtöpäivästä. Voit muuttaa Peruslipun lähtöpäivää tai -aikaa (ei yhteysväliä tai suuntaa) palveluaseman lipunmyynnissä tai puhelimitse VR Asiakaspalvelun kautta numerossa p. 0203 32039 ennen junan lähtöä (muutosmaksu 5 €/muutos). Lippuun on mahdollista ostaa lisäpalveluna peruutusturva (10 €).  Peruslippuun voi ostaa lisäpalveluna istumapaikan myös DuettoPlus -vaunuun tai Ekstra-luokkaan.

Lue lisää Peruslipusta