Junaliput yritysasiakkaille

Yrityslipulla työmatkalle helposti ja joustavasti

Yritysmatkustajille suunniteltu Yrityslippu on joustavin ja helpoin vaihtoehto junamatkustukseen. Yrityslipulla matkustat mukavasti Ekstra-luokassa, jossa hintaan sisältyy kahvi ja tee. Yrityslipun hintaan sisältyy rajoitukseton ja kuluton muutosoikeus sekä peruutusturva ennen junan lähtöä (peruutuskulu 10 €).

Lue lisää Yrityslipusta

 

Sarjaliput yrityksille – säännöllistä työmatkustamista edullisesti

Kaukoliikenteen yrityssarjaliput

Yrityssarjalippu on edullisin ja kätevin vaihtoehto matkustettaessa usein samaa yhteysväliä. Yrityssarjalippu kelpaa kaikissa junissa lippuun merkityllä yhteysvälillä kumpaankin suuntaan. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten sitä voi käyttää useampi matkustaja yrityksessä.

Tarjolla on 10 ja 30 matkan sarjalippuja. Yrityssarjalipulla matkustat mukavammin Ekstra-luokassa, jossa hintaan sisältyy päivän lehdet sekä kahvi ja tee. Sarjalippu on saatavilla myös Eko-luokkaan.

Sarjalippu on voimassa kuusi kuukautta ja lipun voimassaoloajan voi valita alkamaan viimeistään 60 vrk:n päästä ostohetkestä. Sarjalipun voi ostaa yritysten verkkokaupasta, palveluaseman lipunmyynnistä tai lippuautomaatista, puhelimitse VR Asiakaspalvelusta tai jälleenmyyjiltä.

Lue lisää kaukoliikenteen sarjalipuista

 

VR:n lähiliikenteen sarjaliput yrityksille

VR:n lähiliikenteen 10 matkan sarjalipulla matkustat edullisesti ja vaivattomasti samalla yhteysvälillä. Lähiliikenteen sarjaliput ovat kelpaavat lähiliikenteen juniin valitsemillesi reitille. Lipulla voi matkustaa kumpaan suuntaan tahansa lippuun merkittyjen asemien välillä. Sarjalippu on voimassa neljä kuukautta.

Lue lisää lähiliikenteen sarjalipuista

 

Ryhmälipulla kätevästi koko porukalla

Ryhmälipulla koko porukka matkustaa mukavasti yhdessä niin kokous- kuin virkistäytymismatkoillakin. Tiedustele VR:n ryhmämyynnistä omalle ryhmällesi parhaiten sopivinta vaihtoehtoa junamatkalle.

Lue lisää ryhmälipusta

 

Helposti avoimella kertalipulla

Avoin kertalippu Eko- tai Ekstra-luokkaan tietylle yhteysvälille on vaivaton ratkaisu silloin, kun tarkka matkustusaika ei ole selvillä. Avoimeen kertalippuun sisältyvän istumapaikan voi varata helposti VR Mobiilista, yritysverkkokaupasta tai VR Asiakaspalvelusta. Avoin kertalippu on myynnissä ainoastaan yrityssopimusasiakkaille.

Tutustu avoimeen kertalippuun

 

Samalla lipulla Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Matkustettaessa junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai lentoasemalta, tulee määränpääksi / lähtöpaikaksi valita Helsinki Lentoasema. Tällöin kaukoliikenteen lippu on voimassa koko junamatkan, myös Tikkurilasta lentoasemalle ja lentoasemalta Tikkurilaan. Vaihtoaika kauko- ja lähiliikenteen junien välillä on 80 minuuttia.

Junaliput lentoasemalle

 

Yrityksille suunnattujen lippujen lisäksi muista myös nämä:

Säästölippu

Säästölippu on edullisin lippuvaihtoehto. Säästölippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja tulevat myyntiin 60 vuorokautta ennen lähtöä. Säästölipun hintaan sisältyy istumapaikka Eko-luokassa.

Lue lisää Säästölipusta

 

Peruslippu

Peruslippu on perushintainen junalippu, jonka hinta riippuu valitusta junavuorosta ja lähtöpäivästä. Peruslipun hintaan sisältyy istumapaikka Eko-luokassa.

Lue lisää Peruslipusta