Junaliput ryhmille

Ryhmämatka junassa!

Verkkokaupasta voit ostaa edullisia Säästö- tai Peruslippuja korkeintaan kymmenen lippua kerralla. Yli kymmenen matkustajan ryhmämatkaa voi tiedustella yritys- ja ryhmämyynnistä; ryhmamyynti@vr.fi, puhelimitse p. 0600 19955 (1,99€ +pvm/vastattu puhelu) tai lomakkeella.

Ryhmämatkoja myyvät myös matkatoimistot.

Verkkokaupasta voi ostaa yksittäisiä junalippuja enintään 10 kappaletta kerrallaan.

 

Eläkeläis- ja koululaisryhmät. Eläkeläis- ja koululaisryhmien matkoja voi tiedustella jatkossa yritys- ja ryhmämyynnistä, ryhmamyynti@vr.fi, puhelimitse 0600 19955 (1,99€ +pvm/vastattu puhelu) ma–pe klo 8–17 tai lomakkeella. Sieltä ryhmät saavat heidän tarpeisiinsa yksilöllisesti räätälöidyn tarjouksen yhteiselle junamatkalle.

 

Ryhmän koko Yli 10 henkilöä 
Ryhmähinta Ryhmähintaan vaikuttavat ryhmän koko, matkustuspäivä sekä junavuoro. Tarkemmat hintatiedot saat yritys- ja ryhmämyynnistä sekä matkatoimistoista.
Matkustusluokka Eko-luokka ja Ekstra-luokka
Lippujen ostopaikka Yritys- ja ryhmämyynti, p. 0600 19955 (1,99€ +pvm/vastattu puhelu) tai matkatoimistot
Maksaminen sekä muutos- ja peruutusehdot Ryhmien maksu-, muutos- ja peruutusehdot riippuvat ryhmän koosta ja matka-ajankohdasta. Lisätiedot yritys- ja ryhmämyynnistä sekä matkatoimistoista.

 

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Usein kysyttyä

Jos kaikki ryhmän jäsenet eivät lähdekään matkalle, miten ryhmälipusta hyvitetään?

Peruutukset ryhmälipuista (ryhmät, joissa 6-20 matkustajaa) tulee tehdä viimeistään 7 vuorokautta ennen junan lähtöä. Jos vain osa ryhmästä peruuttaa matkansa, peruutusmaksu on 20 % peruutettujen lippujen hinnasta. Matkan jälkeen ryhmälipuista ei saa hyvitystä.

Voiko 40 hengen ryhmä muuttaa ryhmälippua aseman lipunmyynnissä?

Ryhmälipun voi pääsääntöisesti muuttaa VR Yrityspalveluissa p. 0600 19955 (1,99€ +pvm / vastattu puhelu), mutta myös VR Asiakaspalvelussa.

Näytä kaikki

Yritys- ja ryhmämyynnin yhteystiedot

Löydät VR:n yrityspalveluiden yhteystiedot täältä