Yö- ja autojunien aikataulut

Lapin yöjunien liput ovat myynnissä 4.10.2017 saakka (aikataulut voimassa 9.12.2017 asti). Autojunien aikataulut voit tarkistaa joko Aikatauluhaun kautta tai seuraavista linkeistä:

Yö- ja autojunien reitit

 


 

Yöjunat kartalla

 

Usein kysyttyä

Kuinka aikaisin ennen junan lähtöä makuupaikan sisältävä junalippu pitää ostaa verkkokaupasta?

Ostaessasi makuuvaunumatkaa verkkokaupasta aikaa pitää olla yli tunti junan lähtöön sen alkuperäiseltä lähtöasemalta. Voit tarkistaa lähtöaseman klikkaamalla junan numeroa verkkokaupan aikataulut ja hinnat -sivulla.

Kuinka paljon aikaisemmin autopaketin voi ostaa?

Autopaketti kannattaa ostaa hyvissä ajoin, sillä sesonkiaikoina autopaikat ovat hyvin suosittuja. Veturi-asiakkaana voit hakea ennakkoon varatut paikat 60 vrk ennen matkan alkua verkkokaupan Omista tiedoista, muussa tapauksessa palveluaseman lipunmyynnistä tai soittamalla VR Asiakaspalveluun, p. 0600 41 900. Jos ostat autopaketin alle 60 vrk matkan alkuun, saat junaliput heti ostotapahtuman yhteydessä.

Kuinka lapset valitaan verkkokaupassa mukaan autopakettiin?

10-vuotias tai sitä nuorempi lapsi matkustaa maksutta yöjunassa vanhempansa kanssa samassa makuuhytissä, kun hänelle ei osteta omaa makuupaikkaa. (huom! yksi lapsi aikuisen kanssa/vuode). Lapsen maksuttomaan matkustamiseen oikeuttavia junalippuja on saatavilla palveluasemien lipunmyynnissä ja puhelimitse VR Asiakaspalvelussa. 11-16-vuotiaat lapset oman makuupaikan makuuvaunussa matkustettaessa. Matkustajavalintoja tehtäessä heidät lasketaan mukaan aikuisten lukumäärään.  

Miten saan ostettua autopaketin verkkokaupasta?

Valitse verkkokaupan aikatauluhausta Autopaketit-välilehti. Jos olet menossa tai tulossa Helsinkiin, valitse asemaksi Pasila tai Pasilan autojuna-asema.Valitse matkustajamäärä sen mukaan kuinka monta henkilöä matkustaa.Järjestelmä laskee ensin istumapaikan hinnan valitulle yhteysvälille. Lisää haluamasi makuupaikat tai –hytit ja klikkaa Laske uusi hinta. Antaessasi järjestelmään auton korkeutta tarkista, että mahdollinen suksiboksi sisältyy kyseiseen mittaan. Jos matkaan on aikaa yli 60 vrk, saat matkastasi tilausvahvistuksen. Rekisteröityneenä asiakkaana saat tarvittavat junaliput verkkokaupan Omista tiedoista, kun matkaan on aikaa alle 60 vrk, muussa tapauksessa palveluaseman lipunmyynnistä tai soittamalla VR Asiakaspalveluun, p. 0600 41 900. Jos ostat autopaketin alle 60 vrk matkan alkuun, saat junaliput heti ostotapahtuman yhteydessä. Autopaketteja ei toimiteta matkapuhelimeen.

Näytä kaikki

AutoJunien kuormauspaikat ja -ajat

Tutustu Pasilan autojuna-asemaan ja muiden asemien autonkuormauspaikkoihin sekä ajo-ohjeisiin ennen matkalle lähtöä. Autovaunujen kuormausajat löydät AutoJunien aikatauluista. Saavu kuormauspaikalle hyvissä ajoin.

AutoJunien kuormauspaikat

AutoJunien aikataulut

Koe Lapin elämykset!

Lappi tarjoaa matkailijalle paljon mahdollisuuksia. Voit valita useista lajeista mieleisesi, rentoutua luonnossa tai vain nauttia vapaa-ajastasi. Kokosimme sinulle vinkkejä Lapin matkustukseen.

Lapin vinkit