Vietä riemukas Ilosaarirock 2018 – kulje kätevästi junalla!

 
Joensuun Laulurinne tärisee rockista 13.–15.7.2018! Suomen toiseksi vanhin rokkifestari Ilosaarirock täyttää viikonlopun monipuolisesti räpillä, rokilla ja hevillä. Joensuuhun – ja takaisin kotiin – pääset helposti junalla. Varaa oma junalippusi ajoissa, esimerkiksi huippuedulliset säästöliput myydään nyt!
 

Raiteita pitkin Ilosaarirockiin – tsekkaa parhaat junaliput tästä!

Joensuuhun pääsee kätevästi etelästä Helsingin, Kouvolan ja Imatran suunnilta. Pieksämäeltä pääset Joensuuhun taajamajunalla. 

Joensuun asemalta on lyhyt matka festarialueelle, mutta aseman ja Ilosaaren väliä liikennöivät myös ilmaiset Rokkibussit.

Lisäsimme ekstrajunavuoron festarin paluuliikenteeseen, joka lähtee Joensuusta viimeisen artistin lopetettua sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 1:35. Katso aikataulut ja osta liput alta!

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Ilosaarirockin ohjelma 13.–15.7.2018

Legendaarinen Ilosaarirock on kolme päivää kovimpia kotimaisia artisteja sekä kiinnostavimpia ulkomaisia esiintyjiä. Lavan valtaavat muun muassa Jack White, Night Lovell, Zara Larsson ja Behemoth. Kotimaisina vahvistuksina on esimerkiksi Amorphis, Nightwish, Vilma Alina, Stam1na ja Ruudolf.

Tsekkaa tarkempi Ilosaarirock 2018 -ohjelma

Osta aiemmin, maksa vähemmän

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi aina edullisen Säästölipun.

Osta edullinen Säästölippu

 

Nopeasti Ilosaarirockiin!

Vikkelin junavuoro Helsingistä Joensuuhun kestää vain 4 tunnin ja 10 minuuttia.

Vihreää rokkaamista

Juna on ympäristöystävällinen ja mukava tapa matkustaa, isollakin porukalla!