Helsingistä Turkuun

Turun reissu ei taloutta kaada! Matkustat nyt Helsingin ja Turun välillä jopa alle kympillä, niin vapaa-ajalla kuin työpäivinäkin. Pääset pikana perille – vikkelin junavuoro kestää vain 1 tunnin ja 53 minuuttia. Matkustat edullisimmin Säästölipulla – olitpa opiskelija, eläkeläinen tai lapsi. Osta Säästölippusi ajoissa!

 

Osta halvat junaliput Helsinki–Turku -reitille

Matkusta Helsingistä Turkuun helposti ja nopeasti junalla. Valitse sopiva matkustusajankohta ja hinta. Kun ostat matkasi ajoissa, säästät enemmän.

 

Helsinki–Turku junalla

Helsingistä pääsee edullisesti ja nopeasti

Maksat Helsingin ja Turun välisestä junamatkasta edullisimmillaan vain 8,90 €, vaikka etäisyyttä on 168 kilometriä! Nopein juna Helsingistä Turkuun on Turku Express -juna, jolla matka kestää vain tunnin ja 38 minuuttia. Express -yhteys pysähtyy vain Pasilassa ja Kupittaalla ennen saapumista Turkuun. Myös matka-aika muilla vuoroilla on nopeaa, sillä alle kahdessa tunnissa olet jo perillä. Helsinki–Turku-välin aikataulut löytyvät kätevästi aikatauluhausta.

 

Matkusta mukavasti Turkuun

Nopea junamatka menee mukavasti rentoutuessa. Matkan aikana voit myös työskennellä, sillä kaikissa junissa on maksuton WiFi ja pistokepaikat. Nälkä ei pääse yllättämään, sillä junista löydät ravintolavaunun tai InterCity -junissa kiertelevän Minibistro -kärryn.

 

Tiesitkö tämän Helsingin ja Turun välisestä reitistä?

Helsinki–Turku-välillä tehdään miljoona matkaa vuosittain ja monelle matkustajalle reitti on päivittäinen työmatka. Reitillä on myös upea historia, sillä Rantaradaksi nimettyä junayhteyttä on alettu rakentaa jo 1895. Katso kartalta, missä Helsingin ja Turun väliä kulkevat junat ovat juuri nyt!

 

Ekologinen matka Turkuun

Tiesitkö, että junamatka Helsingistä Turkuun kuluttaa energiaa 85 megajoulea? Hiilidioksidipäästöjä ei synny ollenkaan, sillä junat käyttävät vesivoimalla tuotettua sähköä. Linja-auton hiilidioksidipäästöt samalla matkalla ovat 8 kg ja henkilöautolla 12 kg.

 

Junat Helsingistä Turkuun pysähtyvät näillä asemilla

 

Matkakohteena Turku – katso video

Kesällä Iina ja Paula matkustivat junalla ympäri Suomen tutustuen eri kaupunkeihin. Mitä muuta Iina ja Paula näkivät Turussa kuin jokirannan? Katso videosta Turun matkavinkit!