Escape Train -pelissä koetaan pakohuone junassa!

Tervetuloa seuraamaan maailman pitkäkestoisinta pakohuonepeliä. Escape Train -peli järjestetään junamatkalla pohjoiseen Idän pikajunan arvoitus -elokuvan hengessä! Escape Train -peli järjestetään Helsingistä Rovaniemelle matkaavassa junassa keskiviikkona 13.12.2017.

 

Pelaajat on valittu, mutta voit hypätä kyytiin streamin välityksellä: juna lähtee 13.12. klo 18.49. Pelin kulkua voi seurata Facebook-sivuiltamme.

 

Escape Train -pelin kapteeneina Katleena Kortesuo ja Riku Nieminen

Katleena on tietokirjailija, kriisiviestinnän ammattilainen ja Suomen Virallinen Pakohuoneaddikti (tm). Katleena kirjoittaa paraikaa kirjaa pakohuoneista, koska sillä tavoin riippuvuus vaikuttaa salonkikelpoisemmalta: ”tämä on vain tutkimustyötä kirjaa varten”.

Riku on näyttelijä, rumpali ja tanssija, joka nousi koko kansan suosikiksi Putous-sketsisarjan myötä. Rikulla on ollut myös oma sketsisarja ja pitkä ura teatterin puolella. Pakojunaan hänet houkutteli mukaan idean suuruuden hulluus. “Idea pelistä vakuutti heti, tuntui juuri tarpeeksi mielenvikaiselta lähteä tähän 13-tuntiseen koitokseen mukaan”.

 

Tutustu Escape Train -pelin pelaajiin

Irma Iivonen

Irma on 64-vuotias eläkeläinen, joka on omien sanojensa mukaan joskus jopa onnistunut pääsemään ulos pakohuoneesta. Irma harrastaa elokuvia, näyttelemistä, ranskan kieltä, ikäihmisten yliopistoa ja tanssia.

Taivi Toikka

Taivi on 4 lapsen äiti, joka omien sanojensa mukaan pitää itsensä haastamisesta ja pelkojensa kohtaamisesta. Hyvä niin, sillä ”Pako idän pikajunasta -peli tai koko Escape-konsepti on minulle yhtä tuttu, kuin rauhalliset aamu-unet tai pitkä viikonloppu ulkomailla” Taivi sanoo.

Sami Saukkoriipi

Sami on erityisopettaja, joka ratkoo työkseen oppilaiden pulmia. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tv- ja elokuva-avustajana toimiminen, joten omien sanojensa mukaan hänen pokkansa ei petä!

Henrikki Helander

Insinööri Henrikillä on hallussaan Tampereen Salakapakka -pakohuoneen voimassa oleva ennätys. Escape Trainin arvoituksen ratkomisen luulisi siis olevan helppo nakki?

Annukka Matilainen

Annukka tunnetaan ystäväpiirissään pakohuonepelihulluna, sillä hän on käynyt pelaamassa ympäri maailmaa. Hän lupaa ottaa tarvittaessa mukaan instrumenttinsa säkkipillin, jonka avulla pitää tiiminsä hereillä.

Janne Käpylehto

Janne on keksijä, tietokirjailija ja entinen NASA-insinööri. Hän on muun muassa rakentanut 200 tonnisen aurinkovoimalla toimivan jääkarusellin Helsinkiin. Älyä ja tietoa siis löytyy, mutta kärsivällisyyttä kuulemma rajallisesti.

Leena Maunula

Leena on pakohuonevirtuoosi, joka tunnetaan erityisesti hyvästä mielikuvituksesta ja heittäytymiskyvystä. Pitkistä junamatkoista hänellä on aiempaa kokemusta monilta interraileilta, joita hän on harrastanut äitinsä kanssa.

Henna Järvinen

Henna on helsinkiläinen valokuvaaja äiti, sekä oman elämänsä Sherlock, jolla on selvästi genre hallussa. Hennan humoristinen ote ongelmanratkaisuun on varmasti hyödyksi joukkueelle vakavan paikan tullen.

 

Tutustu Escape Train -kilpailun sääntöihin