DuettoPlus-ravintolavaunu

Osta pienellä lisämaksulla istumapaikka Intercity-junien ravintolavaunun yläkerrasta ja saat lisää mukavuutta junamatkallesi.

 

Uusia vaihtoehtoja ryhmämatkustukseen

Vaunun yläkerrasta voit varata ryhmällesi paikat pöydän ääreltä 4–6 hengelle. Suuremmille ryhmille tarjolla on erillinen kabinetti. Modernissa 12 hengen tilassa matkustat ryhmäsi kanssa rauhassa kokoustaen tai rentoutuen.

Voit tilata ruoka-annoksia, pikkulämpimiä tai kahvitarjoilut ryhmällesi ennakkoon. Tilasta löytyy mm. kokousnäyttö ja av-laitteisto. Halutessasi voit varata vaikka koko yläkerran omaan käyttöön. Kysy lisää ja pyydä ryhmällesi tarjous puhelimitse p. 0600 19955 (1,99 € +pvm / vastattu puhelu) tai sähköpostitse ryhmamyynti@vr.fi.

 

Omaa rauhaa yksittäisellä paikalla

Vaunun yläkerrasta löytyy yksittäisiä paikkoja, joissa voit säätää istuimen suuntaa ja kulmaa useaan eri asentoon. Matkustat siis aina halutessasi kasvot menosuuntaan. Voit myös kääntää istuimesi kohti maisemaikkunoita ja nauttia niiden luomasta matkan tunnelmasta.

 

Herkuttele ravintolassa

Ravintolavaunu on kaksikerroksinen ja koko vaunu on anniskelualuetta. Ostokset suoritetaan alakerrassa ja siellä voit myös nauttia ruokailusta tai vaikkapa virkistävästä kahvi- tai viinihetkestä. Kun ostetat paikan ravintolavaunun yläkertaan, voit nauttia ostamistasi ruoka- ja juomatuotteista myös siellä. 

Junien ravintolapalvelut Avecran sivustolla

 

Tutustu ravintolavaunuun!

Voit tutustua kaksikerroksisen ravintolavaunun palveluihin myös vaunukuvaston avulla. Pohjapiirroksesta näet palvelujen sijainnin vaunussa.

Katso vaunukuvasto

Uusi ulottuvuus ryhmämatkustamiseen

Uusi DuettoPlus-ravintolavaunu tuo ryhmällesi täysin uuden matkustusulottuvuuden. Varaa matka ryhmällesi heti p. 0600 19955 (1,99€ +pvm / vastattu puhelu).

Ympäristöystävälliset ravintolavaunumme

Haluamme ottaa ympäristöasiat huomioon myös ravintolavaunuissamme. Jätteiden kierrätys onnistuu keittiössä ja asiakastiloissa, keräyspisteet on sekä seka-, bio että energiajätteelle. Ravintolassa käytetään posliiniastioita ja Take Away -mukit ovat biohajoavia. Vaunun valaistuksessa on hyödynnetty led-tekniikkaa.