Uuden ajan palvelua DuettoPlus-ravintolavaunussa

Intercity-junien Perus- ja Säästölippuihin saa helposti lisää matkustusmukavuutta DuettoPlus-lisäpalveluilla, matkustitpa yksin tai ryhmässä. DuettoPlus-vaunussa voit aterioida ravintolassa, napata pikkusyötävää kioskipisteestä tai vaikka lukea päivän lehdet rauhassa yläkerran vaunuosastossa.

 

 

Uusia vaihtoehtoja ryhmämatkustukseen

Vaunun yläkerrasta voit varata ryhmällesi paikat pöydän ääreltä 4–6 hengelle. Suuremmille ryhmille tarjolla on erillinen kabinetti. Modernissa 12 hengen tilassa matkustat ryhmäsi kanssa rauhassa kokoustaen tai rentoutuen.

Voit tilata ruoka-annoksia, pikkulämpimiä tai kahvitarjoilut ryhmällesi ennakkoon. Tilasta löytyy mm. kokousnäyttö ja av-laitteisto. Halutessasi voit varata vaikka koko yläkerran omaan käyttöön. Kysy lisää ja pyydä ryhmällesi tarjous puhelimitse p. 0600 19955 (1,99€ +pvm / vastattu puhelu) tai sähköpostitse ryhmamyynti@vr.fi.

 

Omaa rauhaa yksittäisellä paikalla

Vaunun yläkerrasta löytyy myös Single-paikkoja, joissa voit säätää istuimen suuntaa ja kulmaa useaan eri asentoon. Matkustat siis aina halutessasi kasvot menosuuntaan. Voit myös kääntää istuimesi kohti maisemaikkunoita ja nauttia niiden luomasta matkan tunnelmasta.

 

Herkuttele ravintolassa

Alakerran Duetto-ravintolassa nautit aterioita tai pientä purtavaa, kioskipisteestä voi ostaa mukaan otettavia pikkusyötäviä. Koko vaunu on anniskelualuetta, joten varattuasi junalippusi paikan vaunun yläkertaan, voit nauttia Duetosta ostettuja juomia myös omalla paikallasi.

Junien ravintolapalvelut Avecran sivustolla

 

Tutustu DuettoPlus-vaunuun!

Voit tutustua DuettoPlus-vaunun palveluihin myös vaunukuvaston tai upeiden panoraamakuvien avulla. Pohjapiirroksesta näet palvelujen sijainnin vaunussa.

Katso vaunukuvasto

Katso panoraamakuvat

 

DuettoPlus-reitit

Alla olevaan karttaan on merkitty vihreällä värillä, missä uudet DuettoPlus-ravintolavaunut liikennöivät. 

Ympäristöystävällinen DuettoPlus

Ympäristöasiat on otettu ravintolassa luonnollisesti hyvin huomioon. Jätteiden kierrätys onnistuu keittiössä ja asiakastiloissa, keräyspisteet on sekä seka-, bio että energiajätteelle. Ravintolassa käytetään posliiniastioita ja Take Away -mukit ovat biohajoavia. Vaunun valaistuksessa on hyödynnetty led-tekniikkaa.