Uuden ajan palvelua DuettoPlus-ravintolavaunussa

Intercity-junien Perus- ja Säästölippuihin saa helposti lisää matkustusmukavuutta DuettoPlus-lisäpalveluilla, matkustitpa yksin tai ryhmässä.

 

Uusia vaihtoehtoja ryhmämatkustukseen

Vaunun yläkerrasta voit varata ryhmällesi paikat pöydän ääreltä 4–6 hengelle. Suuremmille ryhmille tarjolla on erillinen kabinetti. Modernissa 12 hengen tilassa matkustat ryhmäsi kanssa rauhassa kokoustaen tai rentoutuen.

Voit tilata ruoka-annoksia, pikkulämpimiä tai kahvitarjoilut ryhmällesi ennakkoon. Tilasta löytyy mm. kokousnäyttö ja av-laitteisto. Halutessasi voit varata vaikka koko yläkerran omaan käyttöön. Kysy lisää ja pyydä ryhmällesi tarjous puhelimitse p. 0600 19955 (1,99€ +pvm / vastattu puhelu) tai sähköpostitse ryhmamyynti@vr.fi.

 

Omaa rauhaa yksittäisellä paikalla

Vaunun yläkerrasta löytyy myös Single-paikkoja, joissa voit säätää istuimen suuntaa ja kulmaa useaan eri asentoon. Matkustat siis aina halutessasi kasvot menosuuntaan. Voit myös kääntää istuimesi kohti maisemaikkunoita ja nauttia niiden luomasta matkan tunnelmasta.

 

Herkuttele ravintolassa

Duetto-ravintolavaunu on kaksikerroksinen ja koko vaunu on anniskelualuetta. Ostokset suoritetaan alakerrassa ja siellä voit myös nauttia ruokailusta tai vaikkapa virkistävästä kahvi- tai viinihetkestä. Mikäli sinulla on ostettuna paikka Duetto-vaunun yläkertaan, voit nauttia ostamistasi ruoka- ja juomatuotteista myös siellä. Ravintolavaunusta ostetut tuotteet, lukuun ottamatta alkoholijuomia, voit viedä myös matkustajaosastolle omalle paikallesi.  

Junien ravintolapalvelut Avecran sivustolla

 

Tutustu DuettoPlus-vaunuun!

Voit tutustua DuettoPlus-vaunun palveluihin myös vaunukuvaston avulla. Pohjapiirroksesta näet palvelujen sijainnin vaunussa.

Katso vaunukuvasto

DuettoPlus-reitit

Alla olevaan karttaan on merkitty vihreällä värillä, missä uudet DuettoPlus-ravintolavaunut liikennöivät. 

Ympäristöystävällinen DuettoPlus

Ympäristöasiat on otettu ravintolassa luonnollisesti hyvin huomioon. Jätteiden kierrätys onnistuu keittiössä ja asiakastiloissa, keräyspisteet on sekä seka-, bio että energiajätteelle. Ravintolassa käytetään posliiniastioita ja Take Away -mukit ovat biohajoavia. Vaunun valaistuksessa on hyödynnetty led-tekniikkaa.